2777
2789
عنوان

ببخشع آبجیم یانه

201 بازدید | 25 پست

من ابجیم با یه اقایی هست ۳ ساله

ابجیم یه مدت باهاش کات کرد و با یه پسر حرف زد ۳ بار اونم خیلی معمولی،خوشش اومده بود از پسره

ولی خب بعد پسره رو بلاک کرد و برگشت با اون آقاعه

اون آقاعه هم خیلی ناراحت بود از این قضیه و همش میگفت به من خیانت کردی(درحالیکه خواهرم وقتی اون اقاعه نبود با اون پسره حرف میزد) اون آقاعه برای تلافی چند روز پیش گفت که میخواستم با دوستت رل بزنم و حرصتو دربیارم اسکرین بدم بهت و بعدش با دوستت کات کنم ولی اینکارو نکردم چون نمیخواستم دلتو بشکنم

حالا ابجیم ببخشه اقا رو یانه؟

اقا با دوست ابجیم فقط کاملا معمولی حرف زده بود

به نظرتون کار این اقا و خواهرم خیانته یانه؟

راستی اون دوست ابجیمم به اون اقا گفته بود که فلانی عاشقت نیست و ولش کن

ابجیم باهاش قطع ارتباط کرده

ولی اقاعه رو بخشیده چون گفته منم در حقش دقیقا اون کارو کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشون ذاتشون یکیه در و تخته جورن، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

آبجیت خودش دختر بی تعهدیه 

اون اقا هم از خواهرت بدتر

دوست خواهرتم از همه جیندرلا تر

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.