2777
2789
عنوان

رسم گواهی عروس و دستمال

186 بازدید | 16 پست

ما خودمون رسم داریم 

ولی خانواده شوهرم میگن ما نمیخوایم

قبل از عقد مامانم گفت خودشون می‌برنت ولی هیچی نگفتن 

قراره بعد از عید عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون 

اونا نمی خوان ولی من خودم میخوام برم گواهی بگیرم 

بابا شاید پردم یه جوری بود که خون ریزی نداشت 

روم هم نمیشه چیزی بگم 

مامانم هم میگه اونا باید بخوان که نمی خوان 

خیلیا رو شنیدم که اول نخواستن بعدا که دعواشون شده کلی حرف و حدیث به زنه بستن که این از اول مشکل داشت و فلان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام رسم دسمالوداریم،اماگواهی نه خب میتونی بگیری بشون نگی اگ یوقتی فمیدی لازمه نشون بدی 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ب خودت توهین نکن و اینکارو انجام نده منم خونریزی نداشتم گواهی و رسم دستمال و اینام نداشتیم بقیه هم نفهمیدن شوهرمم گفت ب خودم اعتماد ندارم ب پاکی تو اعتماد دارم و میدونم بعضیا خونریزی ندارن ... 

مامان و دخترخالمم مثل من بودن کلا انگار هممون خونریزی نداشتیم هیچکدومم برامون مهم نیس بیخیال آخع وقتی اونا میگن مهم نیس تو چرا برات مهمه؟

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

برو بگیر نگهدار پیش خودت. 

مثلا خدای نکرده بحث بکشه ب اونجا اصن برات چیز دیگ ای مهمه اصن اون آدم مهمه؟  نه غرورت و برمیداری و الفرار از اون آدم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
خودت برو قایمکی بگیر اگه اتفاقی افتاد زری زدن بکوب تو صورتشون همینجوری بهشون نگی من میخوام برم شخصیت ...

تو فکرش هستم 

ولی ما خودمون که رسمش رو داریم و خیلی رو این قضیه سختن 

خیلی بودن که دختره مشکل داشته به دکتره پول دادن گواهی سالم براش نوشته و گفته پردش جوریه که خونریزی نداره و حتی بعدا معلوم شده از یکی دیگه حامله هم بوده 

الانم اگه واقعا آدم های حرف دراری باشن گواهی هم باور نمیکنن میگن پولیه 

میگم دکتری که خودشون میگن برم که دیگه بعدا حرف و حدیثی نباشه 

خیلیا اول خودشون رو روشن فکر و خوی نشون میدن ولی بعدا چه حرفا که نمیزنن