2777
2789
عنوان

اقدام مجدد بعد سقط

219 بازدید | 12 پست

دوستان من ۴۱ روز پیش یک سقط تو هفته ده به علت قطع ضربان قلب جنین داشتم که بدون دارو و کورتاژ دفع شد و حدود ۲۷ روز بعدش هم پریود شدم و به موقع هم تموم شد و نرمال بود به نظرتون من کی اقدام کنم؟ اگه دوتا پریود دیگه صبر کنم خوبه یا خطر داره البته دکتر هم رفتم یه سری آزمایش و سونو داده ولی اون موقع گفت سه ماه بعد بده حالا باید چیکار کنم من دوست دارم زود مامان شم دوباره😔

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

به نظرم برو ازمایش بده و با مشاور ژنتیک مشورت کن دختر دایی من 3 تا سقط پشت سر هم داشت بخاطر قلب

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.
به نظرم برو ازمایش بده و با مشاور ژنتیک مشورت کن دختر دایی من 3 تا سقط پشت سر هم داشت بخاطر قلب

خب معلوم شد مشکلش چیه؟آزمایش که میدم صدرصد ولی دکتر گفت سقط اول زیر ۱۲ هفته خیلی شایعه آزمایش داده کلی ولی فکر نکنم آز ژنتیک داده باشه چون گفت لازم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بايد با دكترتون مشورت كنيد و حتما هم گوش كنيد بهش. زن عموي من هم سقط داشتن بعد ٤ ماه دوباره ...

خب دکتر گفت سه ماه برای من مشکل بچه بود خودش قبل سقط مرده بود ضربانش قطع شده بود کورتاژم نکردم خودش سقط شد تو خونه 😔

به نظرم بايد با دكترتون مشورت كنيد و حتما هم گوش كنيد بهش. زن عموي من هم سقط داشتن بعد ٤ ماه دوباره ...

الانم دارم به توصیه پزشکم یودوفولیک مصرف میکنم 

من خودم بعد از سه تا پریودی که از سقطم گذشت اقدام کردم و به لطف خدا باردار شدم. الانم شکر خدا هفته 21 هستم. 

البته من خودم سقط کردم چون بچم مشکل داشت

معمولا میگن سه الی شش ماه زمان دادن کافیه

من خودم بعد از سه تا پریودی که از سقطم گذشت اقدام کردم و به لطف خدا باردار شدم. الانم شکر خدا هفته 2 ...

خب من میخوام سه تا پریود بگذره پریود چهارم اقدام کنم شما چند هفته بودی عزیزم؟

منم همینکارو کردم.  من 18 هفته تمام سقط کردم

من آخر هفته ۱۱ بودم که با خونریزی مراجعه کردم و سونو گفت تو ده هفته رشدش متوقف شده و بعدش فرداش به طور کامل سقط شد بدون کورتاژ و قرص 😔شما آزمایش ژنتیک دادید؟من باید این آزمایشو بدم با وجود اینکه زیر ۱۲ هفته سقط شده؟ 

عزیزم متاسفم. انشاالله که دیگه براتون تکرار نشه

من چون بچم مشکل سندرم داون داشت باید حتما آزمایش کاریوتایپ خودم و همسرم میدادیم و دادیم این آزمایشو ولی در کل اگر بخواید پیگیری کامل کنید یسری آزمایشاته کامله که کسایی که میخوان پیگیری کنن باید انجام بدن. 

من تو گروهی تو تل گرام عضوم که همشون از یک سقط تا چند سقط داشتن و پیگیری کردن و نقصشونو پیدا کردن و نذاشتن دوباره تکرار بشه. خیلیاشونم الان باردارن یا بچه هاشون به دنیا اومده. 

هرچند بعضبا هم هستن که بدون پیگیری دوباره باردار میشن و مشکلی هم پیش نمیاد براشون و خیلی هم شایعه. 

دیگه بستگی به خودتون داره که بخواید پیگیری کنید یا نکنید. الان اکثر دکترا تا یه سقط رو طبیعی میدونن و پیگیری خاصی نمیکنن و بعدش میرن سراغ پیگیری. 

اگر خواستین من میتونم لیست اون آزمایشا رو براتون بگیرم. 

ولی خوب اینم بگم که بالاخره یه مدتی براتون زمان بر و البته هزینه بره. 

در مجموع تصمیم با خودتونه

عزیزم متاسفم. انشاالله که دیگه براتون تکرار نشه من چون بچم مشکل سندرم داون داشت باید حتما آزمایش کا ...

نمیدونم یه سری آزمایش پیش از بارداری برام نوشته چون بارداریه اولم ناخواسته بود و آزمایشی نداده بودم یه سری هم آزمایش داده بهم برای سقط ولی بعید میدونم که ژنتیک توش باشه چون اصلا آزمایش ژنتیکو باید آزمایشگاه مربوط به خودش داد و گفتش که برای سقط اول اونم زیر ۱۲ هفته آزمایش ژنتیک نیاز نیست.