2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

سومه

هممون مریض شدیم خوب شدیم این آقا خوب که نشد هیچ

دوباره بعد دوهفته الان مریضمون کرده

یبار که مریض میشه دیگه مرتب مریضه 

یک روز خوبه ۴ روز سرفه تو دهن های ما

🌸🌸

آره چرا نشن پسر بزرگم‌چهارمه همیشه ی خدا آبریزش بینی داره کوچیکه هم سومه ماه پیش ریه هاش عفونت کرد س ...

پس الکی امیدواری میدادن که بچه ها بیشتر سال اول مریض میشن بعد بدنشون قوی میشه

پس الکی امیدواری میدادن که بچه ها بیشتر سال اول مریض میشن بعد بدنشون قوی میشه

چرت و پرته،سال اول فقط آدم عادت نداره زیاد به چشم میاد مریضیشون بعدا دیگه عادت میکنیم که دوروز مریضن دوروز سالم و به همین ترتیب تا تابستون

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چرت و پرته،سال اول فقط آدم عادت نداره زیاد به چشم میاد مریضیشون بعدا دیگه عادت میکنیم که دوروز مریضن ...

من بچه هام وزنشون کمه و ضعیفن . هیچ وقت تکراری نشده همیشه مریضی مثل یه کابوسه. واقعا خسته شدم ازین مدرسه ها

دختر من دوم انقدر سرماخورد  تابار اخر بردیم بیمارستان بستری شد گفتن عفونت خون شدید وپنومونی شده

خوب شد مرخص کردن هفته پیش آز دادیم  دوباره داره مریض میشه قرار فقط دیگ برای درس ریاصی وامتحان بره مدرسه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
چرت و پرته،سال اول فقط آدم عادت نداره زیاد به چشم میاد مریضیشون بعدا دیگه عادت میکنیم که دوروز مریضن ...

نه عزیزم همه یه مدل نیستن دخترم دومه  ده روز بستری شد  الانم دوباره داره مریض میشه 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
من بچه هام وزنشون کمه و ضعیفن . هیچ وقت تکراری نشده همیشه مریضی مثل یه کابوسه. واقعا خسته شدم ازین م ...

پسر کوچیک من ۸ سالشه ۲۰ کیلوعه کلا،چندبار سرماخورد خودش خوب شد زود منم گفتم خب خوب شده و پیگیر نشدم یهو دیدم در عرض یه شب نفسش کلا درنمیومد بردم دکتر گفت ریه هاش شدید عفونت کرده 

دور از جون بچه هات ولی خیلی مواظب باش مثل من پشت گوش ننداز مریضیشونو

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰