2777
2789
عنوان

بهترین کتابهایی که خوندم💙🩵

101 بازدید | 6 پست

زندگینامه ها بودن. 😍 داستانهایی که بازم ممکنه تکرار بشن چون قوانین طبیعت و روزگار و طبع بشر شباهت زیادی داره. در واقع خیلی بنظرم آدمای سخاوتمندی بودن که خطاها و شکست هاشونم گفتن برای چه هدفی مهم نیست مهمه که میشه چراغ راه بقیه باشه. 🫠🫠🫠

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چیا

زندگینامه بیوگرافی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دقیقا بگو زندگی نامه کیا رو‌خوندی اسم کتابا رو بگو

اسم کتابا روهمه شونو یادم نیست ولی شاهزاده هری. شدن میشل اوباما . کفش باز برای برند نایکی. فک کنم... فروخته شده.آخرین دختر.‌ راه دشوار آزادی. ریشه ها. خیلیاشون شاید زندگی عادی ندارن ولی برای شناختمون از دنیا تاثیر داره خوندنشون.