2777
2789
عنوان

خواب دیدم رفتم جمکران

249 بازدید | 11 پست

خواب دیدم که باید یه کاری رو انجام میدادم و وسطاش پاشدم رفتم قم و جمکران ولی بیشتر از همه خوشحال بودم که رفتم جمکران...( آخه تو خوابمم خیلی قشنگ بود اونجا🥹♥️)

کسی تعبیری چیزی می‌دونه؟ حدودا یه ساله قم نرفتم

🤍🌱️ 

چ خواب قشنگی🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب رفتن به قم و جمکران می‌تونه نشونه‌ای از نیاز به آرامش و ارتباط با معنویت باشه. خوشحالیت هم یعنی دلت برای اونجا تنگ شده.... شاید این خواب بهت یادآوری می‌کنه که به جنبه‌های روحانی زندگیت بیشتر توجه کنی‌... خلاصه اینکه، خوابهات می‌تونن نشونه‌ای از آرزوها و احساسات درونیت باشن...

خواب رفتن به قم و جمکران می‌تونه نشونه‌ای از نیاز به آرامش و ارتباط با معنویت باشه. خوشحالیت هم یعنی ...

آره واقعا با امام زمان آرامش میگیرم نمی‌دونم چرا

یکی امام زمان یکی امام حسین ع یکی هم امام رضا...♥️

🤍🌱️ 
خیلی قشنگ بود و واقعی ینی صبح پاشدم فکر کردم واقعا رفتم جمکران ولی کاش واقعی می‌بود

انشالله حاجت روا میشی برا منم دعا کن لطفا عاطفه هستم ♥️🫂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چشم عزیزم ولی من اصلا آدم خوبی نیستم که دعا کنم که🤍فقط یه خواب دیدم همین💕

نه عزیزدلم حتما دلت پاک بودن خواب ب این قشنگی دیدی 🫂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40