خواب دیدم که باید یه کاری رو انجام میدادم و وسطاش پاشدم رفتم قم و جمکران ولی بیشتر از همه خوشحال بودم که رفتم جمکران...( آخه تو خوابمم خیلی قشنگ بود اونجا🥹♥️)
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواب رفتن به قم و جمکران میتونه نشونهای از نیاز به آرامش و ارتباط با معنویت باشه. خوشحالیت هم یعنی دلت برای اونجا تنگ شده.... شاید این خواب بهت یادآوری میکنه که به جنبههای روحانی زندگیت بیشتر توجه کنی... خلاصه اینکه، خوابهات میتونن نشونهای از آرزوها و احساسات درونیت باشن...
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
چشم عزیزم ولی من اصلا آدم خوبی نیستم که دعا کنم که🤍فقط یه خواب دیدم همین💕
نه عزیزدلم حتما دلت پاک بودن خواب ب این قشنگی دیدی 🫂
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40