2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه چقد

مگه هر خانمی با یه اقایی صحبت کنه تو مترو تو محل کار اون خانم دیگه دور از جون خرابه؟؟؟یعنی شما با همکار برادر شوهر فامیل حرف نمیزنید؟ طلا که پاکه چه منتش به خاکه همه بد نیستن همین چند وقت پیش دور از جنسیت یه اقای پلیس یه خانمو از خودکشی نجات داد چون باهاش حرف زد کمکش کرد دیگه بده؟؟؟ما زنا خودمون باعث میشیم مردا فقط برای ووستی اینا به جنس مونث نگاه کنند خود خدا هم تو قران فرموده که اگه دو نامحرم بدون قصد لذت باهم  صحبت کنند گناه نیست

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
مگه هر خانمی با یه اقایی صحبت کنه تو مترو تو محل کار اون خانم دیگه دور از جون خرابه؟؟؟یعنی شما با هم ...

الکی خودتو خسته کردی این همه تایپ کردی میخواستم بگم تو دیگه چقد حق میگی😐😂✨️

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اگه همه نباشن اونی که تو نی نی سایته حتما هست

یه خانم خودش اجازه میده که یه مرد چطور باهاش حرف بزنه 😊 و یه دخترم خودش اجازه میده کی مخشو بزنه

یه خانم خودش اجازه میده که یه مرد چطور باهاش حرف بزنه 😊 و یه دخترم خودش اجازه میده کی مخشو بزنه

😊😊😊😊😊😊😊😊

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

الکی خودتو خسته کردی این همه تایپ کردی میخواستم بگم تو دیگه چقد حق میگی😐😂✨️

خسته نکردم اولا به در گفتم دیوار بشنوه دوما اگه 😂میخواستی تایید کنی مینوشتی کاملشو

خسته نکردم اولا به در گفتم دیوار بشنوه دوما اگه 😂میخواستی تایید کنی مینوشتی کاملشو

به هر حال😂😂