2777
2789

سلام علیکم

دوست من هرچی ذکرودعامیگی امابنظرت تاثیرنداره دربه دردنبال ذکرودعامیگردی حتماختمای سنگین برمیداری وبعدیه مدت میبینی هیچی عوض نشده وناامیدمیشی ومیگی خدامنونمیبینه منودوست داره و... وکفرمیگی

دوست من نیازی نیست ختم سنگین برداری یادادبزنی خداروصدابزنی خداوندشنونده ی صدای بسیارآهسته هست 

دوست من روزانه چقدربه واجبات اهمیت میدی چقدرتوخوندن نمازخضوع وخشوع داری چقدرذکرمیگی قرآن تلاوت میکنی چقدراستغفارمیگی

نیازی نیست به خودت خیلی سخت بگیری 

نمازاتواول وقت بخون 

صبح وشام تسبیح خداوندروبگو

روزانه یک صفحه قرآن بامعنی بخون

وهرچقدردرتوانت بودتلاوت کن

استغفاربگو

دراوقات قبولیت دعادعاکن 

ازگناهان کبیره وصغیره دوری کن 

وازهمه مهمترهیچوقت ناامیدنشو(لاتقنطومن رحمت الله) 

بعدذکروختم بردارحتماجواب میگیری 

هرذکری خواستی خصوصی یاتوتایپک اولم بگوبرات میگم🙂🌹

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی داره ب ذکر ما همین ک تو دلمون خدا رو صدا می‌زنیم خودش ب دادمون میرسه ما اومدیم ب دنیا تا همه چیو تجربه کنیم با یاد خدا آروم بشیم قوانین برا همه یجوره خدا نمیگه این ذکر گفت پس کار تمومه واسش.... آرامش دل هم با زبان خودم از ته دلم یاد خدا میکنم هر لحظه 

برای افزایش رزق و روزی 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
چه ربطی داره ب ذکر ما همین ک تو دلمون خدا رو صدا می‌زنیم خودش ب دادمون میرسه ما اومدیم ب دنیا تا همه ...

الابذکرالله تطمعن القلوب

قطعابایادخداقلب هاآروم میشه

اگرربطی نداشت رسول الله به کسانی که میرفتن پیششون وازمشکلات میگفتن ذکرنمیگفت عزیزم 🙂

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

الابذکرالله تطمعن القلوبقطعابایادخداقلب هاآروم میشهاگرربطی نداشت رسول الله به کسانی که میرفتن پیششون ...

منم همینو گفتم همیشه ب یاد خدا هستم آروم میشم زبان بیگانه رو قاطی نکنید فارسیشو ترویج بدید