2777
2789

کسایی که کیسه ابشون زودتر از موعد زایمان پاره شده و الان بچه دارید بیاین در مورد زایمانهای بعدیتون بهم بگین که ایا باز تین اتفاق افتاده یا تونستین کنترلش کنین

من خیلی خیلی نگرانم شبو روز دارم به این قضیع فک میکنم توروحدا کمکم کنید ایا ممکنه دوباره این اتفاق بیفته من تو هفته 33 کیسه ابم یهو پاره شد

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسراولم تو۳۷ هفته پسر دومم تو ۳۲ هفته دکتر گفت کیسه آبت نازک اینجوری میشی

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
من ۲۹هفته پاره شد و الان ۴روزه که دخترم به دنیا اومده و تو دستگاهه

وای عزیزم ایشالا که دخترت خوب بشه و زود مرخص بشه بچه اولته؟چرا پاره شد نفهمیدی؟؟

منم پسراولم تو۳۷ هفته پسر دومم تو ۳۲ هفته دکتر گفت کیسه آبت نازک اینجوری میشی

ینی منم دوباره اینجوری میشم چیکار کنم نابود میشم دیگه تحمل ندارم

وای عزیزم ایشالا که دخترت خوب بشه و زود مرخص بشه بچه اولته؟چرا پاره شد نفهمیدی؟؟

آره بچه اولمه.بارداری خیلی خوبی داشتم.اصلا معلوم نشد واسه چی ترکید.هیچ کار خاصیم انجام ندادم.فقط در حال سیسمونی خریدن بودم.

ینی منم دوباره اینجوری میشم چیکار کنم نابود میشم دیگه تحمل ندارم

الان بارداری

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
الان بارداری

نه تازه پسرمو از دست دادم از ترسم همش این سایتو اون سایت گشت میزنم که بیبینم چی شد چرا اینجوری شده

الان 47روزه سزارین شدم