2777
2789
عنوان

برای اینکه برای نامزدم

110 بازدید | 9 پست

همسر خوبی باشم مادر نباشم چیکار کنم

حس میکنم مادری میکنم همه بهم میگن دلم می‌خواد یه همسر باشم خیلی بده... چه کتابی بخونم چیکار کنم

درمانگر ذهن و روح😌💜

در عین حال که بهش محبت میکنی مثلا بذار برات خرجای زنانه هم بکنه که حس نکنه مادرشی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چجوری مادری میکنی؟

همش نازشو میکشم لوس شده عزیزم بدو دستتو بشور بیا سر سفره بشین

بازی کن حوصله ات سر نره

من نمیرم جایی حوصله سر نره

خیلی چیزا زودی قهر میکنع همش منتظر منه و...

من خواهر شوهرام بهم گفتن چرا مادری می‌کنی براش سعی کن فقط همسر خوبی باشی و واقعا دارم ضربه هاشو میخورم...

درمانگر ذهن و روح😌💜
در عین حال که بهش محبت میکنی مثلا بذار برات خرجای زنانه هم بکنه که حس نکنه مادرشی

روم نمیشه اصلا برام خرج کنه هی میخاد یچی بگیره از من اصرار نگیر 

باید یاد بگیرم

درمانگر ذهن و روح😌💜

فیلم اقای اشتباه رو ببین البته با دقت وتو عمقش فک کن..... در مورد ارتباط با مرد ها هم برای اینکه مادری نکنی کافیه ب خواسته هات و علایقت حتما توجه کنی و هدف هاتو با فداکاری کنار نزاری. مثال خیلی ساده و جزیی. نگو چون شوهرم درامدش کمه یا قسط هاش زیاده من باشگاه رو دیگ نمیرم. خرید نمیکنم... سعی کن در هیچ شرایطی فداکاری اینجوری نکنی

روم نمیشه اصلا برام خرج کنه هی میخاد یچی بگیره از من اصرار نگیر باید یاد بگیرم

نه دیگه مقاومت نکن بذار خرج کنه واست 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
باشه مرسی از اینکه راهنمایی کردین

قربانت