2777
2789

من یه شخصی رو خیلی دوست داشتم و خب خیلی بلاتکلیف بودم بعد چتدسال پنهون کردم بعشون‌گفتم و خب نتیجه نداد یعنی ما باهم صحبت کردیم یجورایی منو از سر خودش کَند و خب دوسم نداشت و بالاخره غرورم شکست بعد من چون خیلی ضربه دیده بودم اون موقع خیلی حالم بد بود خیلی گریه کردم خیلی ضعیف بازی دراوردم حتی فکر خودکشی زده بود ب سرم ی مدتی و ایشون همه اینارو میدونه

توی مراسم فوت حضور داره

من برم یا نرم؟

ب تازگی متوجه شدم یجورایی درحال کارما پس دادن هم هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان برنامه میلی رو اگه دوست داشتین نصب کنید بهتون

۵ میلی طلا میده

۵ میل طلا  ۲۵ تومن میشه هرچقد کد بیشتر بزتید بیشتر بهتون میده و بعدش میتونید اعضای خونوادتون رو هم براشون نصب کنید و بازم هدیه بگیرید با کد

درجا هم میتونین نقدش کنید نیازی ب لیست شدن و این چیزا هم نیست چون فقط ی برنامس  مثل همراه من و اینا ک نت جایزه میده برا اولین بار ک نصب میکنی اینم همونجوره   به خدا راست میگم منم انجام دادم  تاحالا ۷۰۰ ۸۰۰ تومن نقد کردم ولی حتما باید کد بزنید هدیه ب هر دو نفر میده . برنامه معتبریم هست و نرخ طلا رو نشون میده و برا پس اندازهای خیلی کم عالیه و هدیه هم برا نصبش میده

این کده منه دوست داشتین از مایکت  اپ میلی رو نصب کنید  و کد  ک میگمو بزنید و ۵ میلی طلا هدیه هم من هم شما هدیه بگیرین

milli-aibtq این کد دعوته

به جون مامانم حقیقت داره و به هر دو نفر هدیه میده  :)❤

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
برو مگه چیکار کردی که خودتو قایم میکنی؟کار اون اقا هم کارما نداشته. هرچیزی رو به همدیگه ربط ندین. حا ...

من بیخودی ربط ندادم دلیل داشتم واسه ربط دادنش

یجورایی خجالت میکشم خودم

اما من اونموقع دوسش داشتم دست خودم نبود

عزیزم کارمایی نداره پس بده چون وظیفه ای در قبال تو نداشته 

شاید همسر ایده الش نبودی دقیقا برای چی کارما پس بده؟

بعدم این مراسم را حتما برو و اینو بدون هیچ مردی خوشش نمیاد ازش خاستگاری کنی ‌ و حتی حسی هم بهت داشته باشه از بین میره چون ذات انسان مرد نیازه و زن ناز 

و اگه جاتون عوض بشه  همه چی بهم میریزه 

شمام بجای اینکار باید با نازو ‌‌عشوه  بهش نخ میدادی که بیاد سراغت نه که بری بگی میخوایش

الانم برو‌مراسم و اینقد بهش بی محلی کن و نگاش نکن و غرور داشته باش که گذشتت رو نشناسه اصلا