2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مشکله؟؟؟ 

من همش صدا میده یعنی یواشکی راه رفتن اصلا برام تعریف نشده 

تیک تیک و تق تق صدای مفصل و استخوان و،،، 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مگه مشکله؟؟؟ من همش صدا میده یعنی یواشکی راه رفتن اصلا برام تعریف نشده تیک تیک و تق تق صدای مفصل و ا ...

من الان یه ماهه فک کنم اینطور شده حرکت می کنم هی تق تق صدا میدن قبلا اینطور نبودم.

من الان یه ماهه فک کنم اینطور شده حرکت می کنم هی تق تق صدا میدن قبلا اینطور نبودم.

ی آزمایش بده شاید کمبود کلسیم یا ویتامین دی داری

البته چون الان ک هوا سرد شده اینطور شدی ممکنه خشکی و سردی مفاصل باشه ک باید مایعات بیشتری بخوری و اب قلم هم خیلی عالیه

اگر نگرانید برید دکتر 

ولی من از بچگی همینطور بودم یه جورایی همه ی خانواده همینطوریم 

حتی پسرم هم موقع راه رفتن خیلی صدا تیک تیک داره چکاپ سالیانه هم داریم و مشکلی نبوده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ی آزمایش بده شاید کمبود کلسیم یا ویتامین دی داریالبته چون الان ک هوا سرد شده اینطور شدی ممکنه خشکی و ...

آزمایش دادم ویتامین دی 20.5 بود،بهینش بالای 30 بودولی کلسیم نرمال بود.

آزمایش دادم ویتامین دی 20.5 بود،بهینش بالای 30 بودولی کلسیم نرمال بود.

خب پس ی مدت مایعات و اب قلم بخور شاید خوب شی، منم ی تایمی همینطور شدم البته برا من استخون بازو و کتفم بوده ک با حرکت دستم صدا میداد، من ویتامین دی خوردم و گرم نگهش داشتم و مایعات بیشتری مصرف کردم الان بهتر شده، انگار مایع بین استخوان کم میشه نمیدونم....