2777
2789

شوکه شدماااا هنگگگ کردم طرف خونه وماشین بعدب شوهرش خیانت میکرد میگفت دوسش دارما ولی خب اینم هست ب عنوان دوست معمولی!!! هوف شوکه شدم اونوقت من بااینهمه بدبختی ی تارمو شوهرمو ب دنیا نمیدم داشتیم راجع ب خودمون وزندگی متاهلی حرف میزدیم من گریه ام گرفت دیگ بحث ب جایی کشید درد ودل کردم مشکل دارم بهم گفتن بهش فکرنکن ول، کن بابا بروبایکی!!!!!! 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

چقدر کثیف و احمق 

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه تاثیری نگرفته باشی 

من همیشه فکر میکنم خیانت زن به مرد باعث میشه خدا چشماشو به روت بخنده و واگذاری کنه به خودت غرق در نعمتت می‌کنه تا بیشتر غرق در گناه بشی یه جایی هم ابروت بدجووووور میره

چقدر کثیف و احمق

بخداشوکه شدم حتی بهشون گفتم چرااینکارو میکنید خب جدابشید گفتن نمیشه خانواده محدودمون میکنن سرتونه زندگیمون باسیم بهتره

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻