ramonabudd مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 376 عنوان خودم اینجام وبچه هام جایی دیگه دلم داره کنده میشه 638 بازدید | 47 پست مامان دوقلوهایی هستم که بابت شرایطشون مدتی بستری بودم خانما عده ای درجریان هستن ودعاگوی دوقلوهام بودن وهستن لطفا هنوزم به دعاهاتون ادامه بدید ۳۲هفته به دنیا اومدن دیروز اورژانسی عمل شدم بچه ها هردو گفتن. خوبن اما اکسیژن بهشون وصله وسروم رفتم دیدمشون فقط گریه کردم ودلم اتیش گرفت گفتم. مادرتون بمیره که اینجوری هستید طفلکا انقدر بچه های کوچولو تودستگاه بودن گریه میکردم ودعامیکردم. امروز مرخص شدم اومدم خونه بخیه هام هنوز خیس وتازست رفتم دوش گرفتم گفتم فردا انشالله برم ببینمشون شهر دیگه هستن اما خانوادم نمیزارن شوهرم میگه بخیه هات عفونت. میکنه ۱ساعت ونیم راه کجا هرروز پاشی بری وبیای گفتم درکم نمیکنید چه به حالم خودم اینجا ودلم داره تیکه میشه از دوری بچه هام توروبه هرکسی میپرستید توروبه حق خانم فاطمه زهرا توروبه بزرگی مادر اقا ابلفضل خانم ام. البنین توروبه بزرگی خداوند واسه دوقلوهام دعاکنید صحیح وسلامت بیارمشون خونه دلم داره تیکه میشه از دوریشون دعاکنید زودتر صحیح وسلامت بیارمشون. خونه پیش خودم واسه تمام بچه های اونجام هم دعاکنید لطفا 1403/09/13 | 00:24 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 41866 انشالله زودتر مرخص بشن با سلامتی کامل بیاریشون خونه در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
shaahrzad عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 1871 عزیزمممم نگران نباش منم پسرم ده روز بستری بود خوب میشن انشالله امیدت بخدا باشه گلم میدونم مادری دلت طاقت نمیاره اما خدا مراقبشونه عزیزدلم ❤️
راپزل عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5835 انشالاه خوب میشی .بنظر منم نرودوس روز بمونی استراحت کن ب خورد خوراکت برس بهتر شی برو
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2844 من حالت رو میفهمم منم یکی از قل هام بستری شد خیلی سخته ایشالا هرچ زودتر ریه شون کامل بشه مرخص بشن بیان پیشت
nasi6760 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 7040 عزیزدلم براشون حمد شفا خوندم خیالت راحت سلامت میان گلم تحمل کن شوهرت راست میگه دوتا نی نی خوشگلت به مادر قوی نیاز دارن
joudiaboot عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 3957 خدا انشالله به بچه های شما و همه ی مریضا سلامتی بده الهی آمینواسشون آیه الکرسی خوندم عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .
ramonabudd مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 376 انشالله زودتر مرخص بشن با سلامتی کامل بیاریشون خونه ممنونم جانم انشالله خدا عزیزاتون رو حفظ کنه دعا کنید واسشون
ramonabudd مدیر استارتر عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 376 خدا انشالله به بچه های شما و همه ی مریضا سلامتی بده الهی آمینواسشون آیه الکرسی خوندم ممنونم جانم انشالله❤❤
مامان۳قلوها عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 11646 نگران نباش خدایی که تا الان حفظشون کرده صحیح و سالم نگهشون میداره دعای مادر در حق فرزند زود اجابت میشه بجا ناراحتی و گریه دعا بخون اونا الان به یه نادر قوی نیاز دارن
joudiaboot عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 3957 ممنونم جانم انشالله❤❤ زنده باشین عزیزم عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .