2777
2789

سلام عزیزم امیدوارم پیامم رو ببینی و جواب بدی گلم یکی از دوستانم دیپلم داره و خواهر شهید هست خیلی به این شغلتوی کانون یا کتابداری کانون نیازمند هست میتونه استخدام پیمانی بشه تو این زمینه و میگفت میتونه پارتی پیدا کنه و خودشم شهرستان زندگی میکنه میشه راهنماییش کنی ؟؟؟؟

سلام عزیزم امیدوارم پیامم رو ببینی و جواب بدی گلم یکی از دوستانم دیپلم داره و خواهر شهید هست خیلی به ...

هر چی با پارتی امکان پذیره

ولی این اداره حقوقی نداره

نهایت مکیشه کتابدار روستایی با 6 تومن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم آخه میگفت یه آقایی هست دیپلم داره وامتیاز ایثارگر داره استخدام شده

اون مال ایام قدیمه

الان 15 ساله من ندیدم دیپلم استخدام کنند

قدیما نبوده لیسانس

الان ریخته 

اون مال ایام قدیمهالان 15 ساله من ندیدم دیپلم استخدام کنندقدیما نبوده لیسانسالان ریخته

چه میدونم حالا تیری در تاریکیه دیگه توکل بر خدا انشاالله استخدام بشه واقعا نیاز داره حتی بهاون ۶تومن که میگی

اداره ما جز توشهرهای بزرگ اصلا خدمه نمیگیرهخدمه ساعتی داریم هر کتابخونهکه ماهی بین 2 تا 4 بار میاد ...

والا نمیدونم من دوقلوهامویه کانون چند سالی هست  ثبت نام کردم اونجا تو کانون میبینم نیروی خدمات ثابت دارن آقا هست که هرزگاهی هم واسم چایی میاره دیدم که میگم

والا نمیدونم من دوقلوهامویه کانون چند سالی هست ثبت نام کردم اونجا تو کانون میبینم نیروی خدمات ثابت ...

کانون

خدمات داره

ولی ثبت امش خیلی سختهع

و باید از طریق آموزش و پرورش تایید بشه

نیروهای خدماتی رو اصولا از اداهر خلوت میفرستند شلوغ و برای خلوت ها نیروی ساعتی میگیرن 

کانونخدمات دارهولی ثبت امش خیلی سختهعو باید از طریق آموزش و پرورش تایید بشهنیروهای خدماتی رو اصولا ا ...

ممنون گلم اگه سوالی داشت میتونم مزاحمت بشم و بپرسم ازت ؟؟؟

عزیزم یجا نوشته بودید کتابدار هستید ( شایدم اشتباه تایپی بوده حسابدارید😂 

اگه کتابدار هستید کجا استخدام شدیو چجوریه وظایف کاریتون؟ رشته کتابداری سخته؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ