kamand_99 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 741 عنوان بنظرتون شینیونکاری رو حرفه ای ادامه بدم یا یه لاین دیگه هم برم یادبگیرم 27 بازدید | 5 پست مشتری شینیون ندارم البته مدل هم نمیزنم و تبلیغ نمیکنمدوسدارم خیلی پول در بیارمبنظرتون در کنارش کاشت ناخن یادبگیرم یا نه؟ همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔 1403/09/12 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستهترین عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 5921 خب فعلا برای همون مدل بزن وتبلیغ کن بنظرم بهتر ازناخنه. تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
kamand_99 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 741 خب فعلا برای همون مدل بزن وتبلیغ کن بنظرم بهتر ازناخنه. ناخن خوب نیست؟ همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
خستهترین عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 5921 ناخن خوب نیست؟ دست زیاد شده ولی دیدم شنیون کارایی که باسن کم تو سالنهای بزرگ کلی مشتری دارن. تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
kamand_99 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 741 دست زیاد شده ولی دیدم شنیون کارایی که باسن کم تو سالنهای بزرگ کلی مشتری دارن. خیاطی هم بلدمبنظرت شینیون کار کنم برا وقتی مشتری نیست هم خیاطی کنمیا ی لاین ارایشی دیگه درکنار شینیون؟ همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
خستهترین عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 5921 خیاطی هم بلدمبنظرت شینیون کار کنم برا وقتی مشتری نیست هم خیاطی کنمیا ی لاین ارایشی دیگه درکنار شینیو ... هر طور خودت بهتر میدونی ولی من بودم همون خیاطی که بلدم در کنار شنیون ادامه میدادم. تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭