2777
2789
عنوان

بچها تجربتون از هتل های مشهد بگید

851 بازدید | 15 پست

تو سایتهای خرید نظرات ضد و نقیضه یکی خیلی تعریف می‌کنه یکی میگه داغونه. تجربه خودتونو بگید کجا خوب بوده.اگه اطلس ، فردوس ، حلما ، پرستاره هم رفتید بگید چطور بود مرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارغوان ، اترک ، قصر طلایی ، درویشی ، رونا ، ضیافته المدینه رو رفتم ک بین اینا طبق سلیقه من ارغوان برام بالاتر بود ، محیط اتاقاش ، بزرگی و تمییزیش رو بیشتر دوست داشتم اما از حرم دور بود ، اترک قدیمی شده ولی همچنان خوبه ، قصر طلایی جزو افتضاح ترین هتل هایی بود ک تو زندگیم رفتم (چند سال پیش خوب بود اما الان افتضاح شده از دید من ) درویشی و ضیافه المدینه رو دوس داشتم نزدیک حرم بود و تمییز بود , اما اتاق ما جادار نبود خیلی ، افتضاح تر از همشون هم رونا بود ک واقعا حیف اسم هتل براش 

من ارغوان ، اترک ، قصر طلایی ، درویشی ، رونا ، ضیافته المدینه رو رفتم ک بین اینا طبق سلیقه من ارغوان ...

ممنون که گفتی عزیزم. ارغوان مسیرش تاکسی به حرم داره یا تو کوچه هاس؟ هزینه تور ارغوان نصف اترکه تقریبا. اترک خیلی گرونه 

ممنون که گفتی عزیزم. ارغوان مسیرش تاکسی به حرم داره یا تو کوچه هاس؟ هزینه تور ارغوان نصف اترکه تقریب ...

تو کوچه نیست 

تا حرم ۲۰ دقیقه راه هست 

ب نظر من هتل فوق العاده خوبی هست مخصوصا اتاقاش 

ارغوان ۵ ستاره هست و برای سال ۱۴۰۱ تاسیسش به خاطر دوری از حرم از اترک ارزون تر هست