او کیست جواب این سوال در میز گرد امشب با حضور نی نی سایتیا
مسخره نکن لطفا جدی باشید من خیلی از دیشب ناراحتم همه چی رو توی پستی که واسه دوستمون گذاشتم توضیح دادم تاپیک رو قفل میکنم ممنون دوستان که اومدید تو تاپیک و هوشیار باشید
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
دوست عزیز بخاطر کامنت شما دوباره تاپیکو باز کردم از دیشب خیلی ناراحتم پسرمون میبینم عذاب وجدان دارم کلیپ رو داشت دانلود میکرد حذف کردم عکسا رو هم دوطرفه پاک کردم ولی شوهرم میگه اگه ذخیره کرده باشه تو گالریش هست خیلی ناراحتم
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
دوست عزیز بخاطر کامنت شما دوباره تاپیکو باز کردم از دیشب خیلی ناراحتم پسرمون میبینم عذاب وجدان دارم ...
نه به این سرعت فکر نمیکنم ذخیره کرده باشه چون دوطرفه هم پاک کردید تو گالریش سیو هم شده باشه پاک شده مگر اینکه انقدر سرعت عمل داشته باشه که ب پوشه دیگه ای انتقال داده باشه که بعید میدونم
نه من اصلا این کاربر رو نمیشناختم درخواست دوستی داد قبول کردم چون اسم دختر بود خیلی حالم بده از دیش ...
چون یه کاربر دیگه گفته بود این کاربره مشکوکه و زن نیست من تاپیکشو نگاه کرده بودم قبلا ، با توجه به عکسی که گذاشتید و چندتا تاپیکش که نوشته سوال یا راهنمایی زنانه ، برام اشنا اومد
خداکنه خیلی ناراحتم که چرا این حماقت کردم.ممنون که جواب دادی.من تاپیکاشو امشب تونستم ببینم چون حالم بد بود و بیمارستان سرم وصل کرده بودم حالا بهتر شدم اومدم سایت دیدم تاپیکاش تمام قفل هست گفتم اطلاع بدم که یه نفر دیگه مثل من گول نخوره که بعد عذاب وجدان بگیره