2777
2789
عنوان

برای دنیا اومدن بچه کی قربونی کنیم

297 بازدید | 16 پست

ما میخوام ده روزگی بچه تالار جشن بگیریم من میگم همون روز جشن قربونی کنیم و گوشت رو پخش کنیم همسرم میگه نه اولین روزی که بچه رو میاریم خونه باید قربونی کنیم

کدوم بهتره ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر اینکه خونه ما یه شهر دیگه هست و تالار تو شهر خانواده همسرم برا همین گفتم به خلطر فامیل هم ...

خب خانواده همسر برا زایمانت نمیان مگگ

ینی میخوای با اون وضع تو اون سرما پاشی بری فقط برا قربونی وجشن

پیش ما ده روزگی رو جشن میگیرن عزیزم البته زنونه میگیرن همسرم دوست داشت همه رو خانوادگی دعوت کنیم برا ...

چه عالی

به سلامت به دنیا بیاد انشاالله 😍

💕🧚‍♀️                                               

مگ پدر مادر همسر و خودت نیستنخب اینا باشن بشه دیگ روز اول قربونی کنید بقیه پخش میکنید یا مهمونی میدی ...

نه فقط مادرم میاد چون ما تبریز زندگی میکنیم و برای زایمان میرم تهران اونجا میریم هتل شرایطش نیست که بقیه بیان بعدش هم دو سه روز میمونیم تهران و برمیگردیم خونه خودم و واسه جشن میریم گیلان اگه خونه خودمون قربونی کنیم فقط به در و همسایه پخش میشه مادرم میگه دوبار قربونی کنید چون برای فامیل هم باید قربونی پخش کنیم من نظرم فقط اینه روز جشن قربونی کنیم

خب خانواده همسر برا زایمانت نمیان مگگینی میخوای با اون وضع تو اون سرما پاشی بری فقط برا قربونی وجشن

نه چون میرم تهران برای زایمان شرایطشو نداریم که بقیه بیان فقط مادرم میاد بعد ما برای جشن میریم شهر همسرم و من دو هفته اونجا میمونم بهتر که بشم برمیگردم خونه خودم