2777
2789
عنوان

چهره نوزاد تا کی ممکنه تغییر کنه

218 بازدید | 23 پست

پسرم پنجاه روزشه دقیقا شبیه پدرشوهرم شده، دوس داشتم حداقل شبیه خود همسرم بشه ولی کپی پدرشوهرمه، خیلی بده بوت هیچیش به تو نره، اینهمه زحمت بارداری و زایمان کشیدی از آخر ذره ای شبیهت نشه🥲

امکانش کرد چهرش تغییر کنه؟

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

عجب

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووو تا یک سالگی هر روز قیافش عوض میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

آره بابا کلی تغییر می کنه.

یکی از دخترای من اول شبیه مادرشوهرم بود حالا دو ماهش شده شبیه عمه اش شده هر دفعه شبیه یکیه.😐😐

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

و منی که پسرم از بدو تولد تا الان که ۳ ماهشهر کپی خودمه ... یعنی ذره ای تغییر نکرده روز به روزم‌ببشتر شبیه منه

فک نمی‌کنیم تغییر کنه متأسفانه 

😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

والا😁😆

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

دختر من یمدت شبیه مادرشوهرم بود حتی طرز نگاه کردنشم بعد یمدت عمه اش شد ولی الان کلا تغییر کرده و شبیه خودم و باباشه

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

واییی پسرم از روز اول کپ پدرشوهرم بود ینی از روز اول نوزادی

حالا رفته رفته داره بیشتز شبیهش میشه اخلاق رفتارش هم بهش اضافه شده 

ینی هر کی میبینه باورش نمیشه

قد قیافه مدل راه رفتن اخلاق

خداروشکر پدرشوهرم خوش چهره بود

ولی بداخلاق بود بامنم خیلی بد بود

گاهی حرف زدن پسرم حرکات دستاش هم شبیهش شده خیلی بدم میاد بارها بهش گفتم شبیه کسی نشو چون داری شبیه کسی میشی ک دوس ندارم 

پدر شوهرم خیلی اذیتم میکرد

حالا بازم بچمه به هر حال جونم براش در میره 

۸سالشه قربونش بشم

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰