2777
2789

😍بخصوص اگه عاشقید 

برای هر نفر سه تا امن یجیب میخونم با یک آیت الکرسی انشالله به هم برسید❤️

لطفاً اگه اعتقاد ندارید یا هر چیزی بی احترامی نکنید و تاپیکو رد کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد ادمایی ک حاضرن برای کسی دیگه اینکارو بکنن خوبن...من معمولا در حق اونایی ک میگن دعامون کنین واقعا چشامو میبندم و از ته قلبم براشون از خدا میخوام ک مشکلشون حل بشه ولی تا بحال برای کسی قران نخوندم ...

یه نفرو دوست داشتم حدود ۱۰ ساله و منتظرش بودم میگفت نمیخوام ازدواج کنم و اگرم بخوام تو اولین گزینه ای برام ...

اما دیدم که عکس عقدشو گذاشته.‌‌‌‌...

حالم خیلی بده😭

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

من شخص خاصی مد نظرم نیست ولی خیلی دلم میخواد یه آدم خوب و با اخلاق پیدا بشه ازدواج کنم دعا کن برام برادر خواهرامم مجردم واسه اونا هم دعا کن خیلی طفلی هستن سختی زیاد کشیدن از این به بعد به آرامش برسند 

الهی خودتم حاجت روا بشی

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

چقد ادمایی ک حاضرن برای کسی دیگه اینکارو بکنن خوبن...من معمولا در حق اونایی ک میگن دعامون کنین واقعا ...

من خیلی این کار و کردم و خیلی حس خوبی میده امروز می‌خوام کلا هر چی میخونمو هدیه کنم واسه بقیه انشالله خدا همه رو حاجت هاشون برسونه❤️

برای شما هم خوندم