سلام دوستان ما تو خونمون حدودا دو ماه و نیم پیش کرم اومده بود همشون رفته بودن رو سقف رفته بودیم رشت عروسی یه پنج روزی اونجا بودیم خلاصه فکرشو بکن خسته کوفته بیای سرتو بزاری بخوابی که با این وضعیت رو برو بشی چند روز طول کشید جمع کردنش حتی رفته بودن تو اتاق دلیل تراشی که کردم دیدم از بادام زمینیه همشونو کرم زده گذاشته بودمشون داخل اجاق گاز ولی همسرم گردو پوست دار رو هم رو سینی توی پذیرایی گذاشته بود الان دیگه تموم شده ولی نمیدونم چرا پروانه اومده سیاهه بعضیاشم قهوه ای تیره یه هاله زرد یا سفید هم رو بال هاش داره اونا رو هم والا کشته بودم تازگیا باز پیداشون شده نمیدونم لونه شون کجاس چجوری از بین ببرمشون دارم دیوونه میشم.. کل خونه رو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم که دورش پروانه باشه تازگیام خرید کردم آرد برنج و پودر سوخاری و ادویه جات پودر کاکائو اینا نمیدونم برا چی اومدن اصن چرا بعضیاشون میرن اتاق خوابا؟ تا میبینم سریع می کشمشون کسی اطلاعی از لونه یا از بین بردنشون داره؟
💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب بخر بپوش خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه منم برنجم تو اتاق بود کرم زده بود بعد یه مدت کرمای برنج و از بین بردم ولی بعدش این پروانه ها ظاهر شدن
این پروانه ها از همون کرم ها به عمل اومدن ،لونه خاصیم ندارن کرمها رفتن هرجا که گیر آوردن بیشتر جاهای تاریک متل داخل کمد لای لباسا چسبیدن اونجا و پیله بستن و بعد مدتی تبدیل به پروانه شدن در اومدن بیرون
یا خونه رو سمپاشی کن یا هرجا دیدی این پروانه ها رو بکششون ،کم کم تموم میشن ،من همینجوری کشتمشون دیگه الان نیستن
واسه منم برنجم تو اتاق بود کرم زده بود بعد یه مدت کرمای برنج و از بین بردم ولی بعدش این پروانه ها ظا ...
درسته منم همین فکرو میکنم..حالا کمد اینا باز خوبه من یه جفت کرم رو دیدم داخل چی تار بسته باشه خوبه؟ تو کارتن چینی پیشدستی هام بود.. همونجا کشتمش.. منم همین کار ازم بر میاد تا می بینم درجا میکشمشون اصنم به فکر گناه بودنش نیسم.. یعنی اون سری اول منو از کار و زندگی انداخته بود کامل.. همسرم میومد میدید هیچ کاری نمیکنم همش دعوام میکرد انقد حساسم که نگو فکرم درگیر بود چند روز
با حشره کش از بین میرن؟ بزنم زیر اجاق گاز کناره و لبه کابینت اینا؟ از ترسم هر چی دراور و کشوعه همه رو میبندم یه ذره هم باز نباشه بعضی از لباسامو هم سوراخ کرده اگه لاشه شو پیدا نمیکردم نمیفهمیدم کار پروانس
احتمالا جای مرطوبی زندگی میکتی و حالا حالاها کار داری با این حشرات
جای مرطوب که نه اصن اگرم بود نمیرن جای مرطوب من بیشتر فکر میکنم از برنج و آرد باشه چون برا بچه کوچولوم فرنی درست میکنم بوش میپیچه جالب اینجاست خونه مامانمم هست.. عا راسی یه کرم بالای کمد مونده از بس مونده رنگش سیاه شده دستم نمیرسه بزنم بکشمش احتمالش هست اونجا تخم ریزی کنه پروانه بشه؟