2777
2789
عنوان

طلارو بزاریم تو یخچال اتفاقی براش نمیوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 33 پست

بنظر من تو ظرفاتون بذاری بهتره

اگ خونه ویلاییه اومدیمو یخچالو با جاش بردن 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا آدرس دادی بهشون.  بزار تو یه ظرف دربته و کنارشم دو تا باطری بزار و تو فویل بپیچون خوب. ردیابی نمیشه. جای دیگه بزار اونجا نه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا؟🥲کجا بزارم

اینجا بگیم که لو میره. خودت یه جایی پیدا کن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اینا طلایاب کوچیک دارند ، شنیدم یه نفر گذاشته تو مرغ و گذاشته داخل فریزر خونش میره مسافرت ، با طلایاب پیدا کرده بودن و برده بودن

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
اینا طلایاب کوچیک دارند ، شنیدم یه نفر گذاشته تو مرغ و گذاشته داخل فریزر خونش میره مسافرت ، با طلایا ...

باتری بزاری کنارش و تو فویل بپیچونی ردیابی نمیشه

جاری من میزاره فریزرهیچی نمیشه

چقدم جاشو کسی بلد نیست 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
😂😂😂 جدی میگی الان؟

نه وقتی میره بیرون توفریزرمیزاره اونجاالبته پسرش جاشومیدونست دزدیدبردگذاشت بورس بیشتر طلاهاش به بادرفت رفت بقیه طلاهاشورفت دسبندالنگوکردکه پیش خودش باشه بقیه طلاهاشم فروخت برای اون یکی پسرش اپارتمان خریده

واقعا؟🥲کجا بزارم

بذار تو بطری نوشابه درشو محکم ببند

بعد بطری رو بذار تو سیفون دسشویی

یا تو قوطی خالی شامپو تو حموم

یا تو پلاستیک نوار بهداشتی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻