2777
2789
عنوان

زندگی عاشقانه همسر خوب🫂💓

168 بازدید | 4 پست

ی مدته تو این سایت همه از درد و خیانت و غم و غصه میگن

لطفا بیاین انرژی مثبت بدین و از قشنگیای زندگیتون بگین

بلکه بقیه انرژی مثبت بگیرن،مجردا فک نکنن همه ازدواجا ترسناکه و خودتون هم با یاداوریش حس خوب بگیرین و تاثیرشو رو زندگیتون ببینین😍🥰🙈

مثلا همسر من مهربونه ارومه دعوایی نیست دست و دل بازه ب شدت احساساتیه ب جزییات و چیزایی ک دوس دارم توجه میکنه و فوقالعاده دوسم داره و بارها این بهم ثابت شده🥺🫂

اگ مشکلی هست هم فدای سرش چون من هم قطعا ادم کاملی نیستم و با ضعفهامون هم میتونیم زندگی قشنگی داشته باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم مهربونه دست و دلبازه برام چیزی کم نمیذاره قدر کارامو میدونه زندگیمونو دوست داره باغیرته اگه دعوا کنیم اگه ۱۰۰درصدم مقصر باشم ولی تا ی قطره اشکمو ببینه سریع عذر خاهی میکنه و طاقت نداره محبت کلامی هم زیاد داره 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

همسرم مهربونه دست و دلبازه برام چیزی کم نمیذاره قدر کارامو میدونه زندگیمونو دوست داره باغیرته اگه دع ...

ای جان شوهر منم نمیذاره اصلا قهرامون طول بکشه حتی اگ من مقصر باشم اولش ی کم عصبانی میشه اما یکم ک میگذره کاملا عادی میشه یادش میره باز خودش میاد بوس بغلم میکنه🥲ولی خب سعی میکنم قهرامون زیاد نشه مگ ی موصوع خیلی جدی ک واسش عادی نشه این قهرکردنا و ناراحت بودنا