2777
2789
عنوان

آی یو آی

410 بازدید | 21 پست

سلام دوستان،  من به تازگی عضو نی نی سایت شدم، خواستم تاپیکی رو با شما در میون بگذارم و نظراتتون و اطلاعاتی که دارین رو در میون بگذارید ممنون میشم، آیا کسی بوده آی یو آی کرده باشه و نتیجه چطور بوده و آیا با همون دفعه اول نتیجه گرفته یا نه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستمون همه رو توضزح دادن فقط هزینش تا یه تومن هم میشه من خودم 900 شد واسم

نتیجه گرفتی عزیزم؟؟ با اواین بار؟؟ یکم بیشتر توضیح میدی شرایط خودت یا همسرت چجوری بود؟؟ 

نتیجه گرفتی عزیزم؟؟ با اواین بار؟؟ یکم بیشتر توضیح میدی شرایط خودت یا همسرت چجوری بود؟؟ 

نه متاسفانه ... من هم فولیکولای خودم ضعیف بود هم همسرم واریکوسل یه طرفه داشت... 

اول بهت دارو میدن بعد سونو میشی تا سایز فولیکولا رو ببینن بعد همسرت میره ازمایشگاه و نمونه میده نمونه شو شسشتشو میدن و با یه وسیله به رحم تزریق میکنن همین

احتمال باروری 20 درصده مث طبیعی

دکترم میگه زوجهایی که مشکل ناباروری نا مشخص و بی دلیل دارن با این روش همون اولین بار به نتیجه میرسن ...

همه چی احتماله صد در صد نیس ک .

دوست خودم بدون مشکلن هر دو 3 بار منفی شد واسش

نه متاسفانه ... من هم فولیکولای خودم ضعیف بود هم همسرم واریکوسل یه طرفه داشت...  اول بهت دارو ...

واریکوسل درمان داره سخت نیست شوهر خواهر منم همینطور بود با یه جراحی کوچیک و سرپایی خوب شد و بعد اون خدا بهشون یه پسر و دختر داد و اخیرا هم یه دوقلو قسمت شون شده 😍 و راجع به فولیکول های خودت هم دکتر داروهای محرک میده اما به نظر من از روش طبیعی تخمدان ها رو فعال کن چون داروهایی که دکترا میدن یا نتیجه میده در مدت کوتاه در بعضیا اما در بعضیا هم نتیجه که نمیده هیچ بلکه یکی از تخمدان ها رو به کلی از کار میندازه اینو یه دکتری که خیلی با مصرف این داروهای محرک مخالف بود بهم گفت