2777
2789
عنوان

دخترم رو یک سالگی از شیر بگیرم؟؟

1088 بازدید | 27 پست

سلام .دخترم ماه دیگه یک سالش تموم میشه موقع خواب شیر خودم رو میخوره تو بیداری شیر خشک تازه یک هفته میشه داره کمی غذا میخوره وزن و قدش هم خیلی کمه میگم اگر از شیر خودم بگیرمش الان راحترم و بهتر عدا میخوره لطفا از تجربه هاتون بگید ممنونم

شیر خودتو قطع کنی باید شیر خشک تا دو سالگی بدی بچه نیاز داره

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من 15ماهشه . از 12ماهگی خیلی بیشتر غذا خورش کردم . شیر کم میخوره . وقتایی که میخواد بخوابه شیر خودمو میخوره .

بنظرم الان خیلی کوچیکه . حداقل ازشیر خشک بگیریش بهتره تا شیر خودت

یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.

وای نه شیر از یه سالگی به بعد برای بچه مهمه البته نه از لحاظ تغذیه از لحاظ عاطفی خیلی زوده بچتون ضربه روحی میخوره گلم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بگیر عزیزم هیچ مشکلی نیست بچه بالای یکسال میتونه شیر پاستوریزه بخوره براحتی

شیر دادن به بچه بیشتر از ۱۴ ماه وابستگی کاذب ایجاد میکنه براش علیرغم اینکه شیر شما دیگه کوچکترین خاصیتی براش نداره

وعده شیررو بایدکم کنی ک بچه گشنه بشه بتونه غذابخوره ،منم نمیدونستم چرادخترم غذانمیخوره بعدا یادگرفتن😊

به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود⁦⁩💹💞
وای نه شیر از یه سالگی به بعد برای بچه مهمه البته نه از لحاظ تغذیه از لحاظ عاطفی خیلی زوده بچتون ضرب ...

کاملااااا برعکسه

دوستان یکم اطلاعاتتونو بالا ببرین!

یکی دو تا از فیلمهای دکتر هلاکویی رو در این باره دانلود کنین و گوش کنین

نه عزيزم بذار حداقل ٢٠ ماهش بشه الان بگيرو روحيش هم ضعيف مى شه بذارش تا از شير خوردن اشباع بشه بعد و الا خلأش هميشه براش مى مونه اين رو به مشاور بهم گفته بچه ها بايد به اندازه شير بخورن نه كمتر نه بيشتر و الا در مرحله دهانى مى مونن 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞