2777
2789
عنوان

ی چیز اعصاب خورد کن

292 بازدید | 33 پست

شما چیکار کردین از دست این عفونت لعنتی کاملا خلاص شدین

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا مگه میشه ی درد این قد کش داشته باشه ب نظرم درد بی درمانیه

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
من بخدا سه چهار تا دکتر رفتم .گفتن تا حالا همچین‌چیزی ندیدم.رفتم پیش دکتر الانم خوب شدم عالی

چی بهت داد خوب شدی

چی بهت داد خوب شدی

قرص فنوکونازول با مایع شستشو واژن البته داخلی شبیه بتادینه .ببخشید ولی عفونت میریخت پایین وقتی میشستم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

بچه ها یه سوال 

من تاپیکشم زدم اما بازم نگرانم

من عفون دارم اما العان دو روزه کمی ترشحات قهوه ای رنگ دارم فکر کردم چون نزدیک پریودم اینجوریه ولی هنوز پری نشدم 

ایا شما هم اینجوری شدید 

میشه که برای عفونت باشه

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
من یه کار کردم خوب شدم بعد از یکسال سه تا دکتر رفتم خوب نمیشد...فقط جوشونده پنیرک چهل روز بخوری مثل ...

خوردی ؟ پنیرک چیه ضرر نداره؟

ای خدا مگه میشه ی درد این قد کش داشته باشه ب نظرم درد بی درمانیه

نه اصلا .من میخاروندم خون‌میومد و گریه میکردم .نزدیکی گریه میکردم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
قرص فنوکونازول با مایع شستشو واژن البته داخلی شبیه بتادینه .ببخشید ولی عفونت میریخت پایین وقتی میشست ...

این مایع شستشو اسمی چیزی نداشت ک بر م از داروخونه بگیرم