2777
2789
عنوان

هنوز ب عشق سابقم فکر میکنم

150 بازدید | 21 پست

باهاش ی بار تا حدودی رابطه داشتم دوروز بعد از اون رابطه ولم کرد رفت

بعد از طریق دوستم فهمیدم خیانت هم میکرده

اینم بگم اولین رلم بود

بعد چن بار خواست عذر خواهی کنه برگرده

ولی قبولش نکردم ،گفتم با یکی دیگه رفتم ت رابطه.....

اونم گفت تو اون دختر ساده من نیستی عوض شدی جامعه پر از گرگه دووم نمیاری بعدم دیگه رفت ک رفت

چیکار کنم فراموشش کنم

هنوزم بعد از ۵ ماه کات دلتنگش میشم ولی خیانتاش غیر قبوله و اینکه نامردی کرد در حقم

چجوری فراموشش کنم

دوستان لطفا قضاوتم نکنین خودم چن ماهه دارم ب خاطر این کاری کردم خودمو سرزنش میکنم

ای کاش بهش اعتماد نمیکردم،شما اشتباه منو تکرار نکنید با نجابت بمونید💔

سلامی نثار مادرم اولین وطن و آخرین تبعید گاه:)واسه کسی ماه باش ک برای چهار تا ستاره ولت نکنه!هر کاری میخواید بکنید،فقط نذارید آدما حالشون از خوب بودنشون ب هم بخوره!دنیا محل زندگی مردم جهان است و ما ب تکه ی کوچیکی از آن دل بسته ایم🇮🇷

خ بده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله بگیر و از خدا بخوا مهرشو از دلت بندازه بیرون

چله چی

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بدرک ک رفت

من با یکی تازه آشنا شدم بهش از رابطم گفتم.. بی خبر رفت بی خدافظی... بعد شیش ماه برگشت جوابشو ندادم مهرش از دلم رفته بود

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

هر روز دارم خودمو سرزنش میکنم بخاطر کارم

گرچه باکرم ولی روحم نیس دیگه

لعنت ب رفیق ناباب ک از راه ب در میکنه ادمو 

کاش ب ی سال قبل برمیگشتم همون دختر ساده پاک قبل

کارم شده هر روز خود خوری و عذاب وجدان

سلامی نثار مادرم اولین وطن و آخرین تبعید گاه:)واسه کسی ماه باش ک برای چهار تا ستاره ولت نکنه!هر کاری میخواید بکنید،فقط نذارید آدما حالشون از خوب بودنشون ب هم بخوره!دنیا محل زندگی مردم جهان است و ما ب تکه ی کوچیکی از آن دل بسته ایم🇮🇷

بدرک ک رفتمن با یکی تازه آشنا شدم بهش از رابطم گفتم.. بی خبر رفت بی خدافظی... بعد شیش ماه برگشت جواب ...

لیاقتت رو نداشته 

مرسی عزیزم 🥲

هر روز دارم خودمو سرزنش میکنم بخاطر کارمگرچه باکرم ولی روحم نیس دیگهلعنت ب رفیق ناباب ک از راه ب در ...

نماز شب بخون خودتو به خدا نزدیک کن

منم عین تو:)

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

هر روز دارم خودمو سرزنش میکنم بخاطر کارمگرچه باکرم ولی روحم نیس دیگهلعنت ب رفیق ناباب ک از راه ب در ...

عزیزم توبه کن مطمئن باش خدا میبخشه تا میتونی استغفار کن و از خدا بخوا تورو ببخشه و آدم مناسب رو سر راهت بزاره ناامید نشو 

نماز شب بخون خودتو به خدا نزدیک کنمنم عین تو:)

حتما انجام میدم🫠

کی گفته الان ناپاکی...... من الان ازدواج کردم دیگه ب گذشته فکرم نمیکنمتو کار بدی نکردی که

نمیدونم 

در اصل از روح و جسمم سواستفاده کرد

نامرد بود