2777
2789
عنوان

بی خوابی دیوونم کردههههه

133 بازدید | 25 پست

دارم میمیرم چند روزه اصلا نخوابیدم حتی برای چند دقیقه هم خوابم نمیبره دوتا کلونازپام خوردم ولی هنوززززز بیدارم هربار خواب آور میخورم هیچ تاثیری روم نداره چیکار کنم خوابم ببره دیگه دارم کور میشممم

کاربری دست دونفره

اومدی از مایی که خودمون تا این ساعت بیداریم می‌پرسی ؟؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم که الان ۵ ۶ ماهه وضعم اینه؟تازه قرصم نمیتونم بخورم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

گوشیو خاموش کن دیگه دست بهش نزن برو زیر پتو چشاتو ببند خوابت میگیره کم کم 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

من چی بگم که الان ۵ ۶ ماهه وضعم اینه؟تازه قرصم نمیتونم بخورم

منم همیشه کم خوابی دارم ولی حداقل یکی دوساعتو به زور می‌خوابیدم ولی چند روزه اصلاا نخوابیدم...چرا نمیتونی قرص بخوری

کاربری دست دونفره

گوشیو خاموش کن دیگه دست بهش نزن برو زیر پتو چشاتو ببند خوابت میگیره کم کم

تازه گوشیو برداشتم از ده شب اومدم بخوابم انقد خوابم نبرد اومدم تاپیک زدم

کاربری دست دونفره

تازه گوشیو برداشتم از ده شب اومدم بخوابم انقد خوابم نبرد اومدم تاپیک زدم

همین دیگه گوشیو برداری تا کارت تموم شده باهاش ۶ساعت میبینی گذشته خاموش کن برو راحت بخواب من جات بودم فقط واسه غذا بیدار میشدم😂

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

منم همیشه کم خوابی دارم ولی حداقل یکی دوساعتو به زور می‌خوابیدم ولی چند روزه اصلاا نخوابیدم...چرا نم ...

درک میکنم واقعا

باردارم نمیتونم قرص استفاده کنم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚