2777
2789
عنوان

کلومیفن و چندقلوزایی

874 بازدید | 9 پست

سلام

تاحالا شده کسی اینجا با کلومیفن یا چیز دیگه ای دوقلو یا چندقلو باردار شه؟

بچه هاش مشکلی نداشتن؟

ممنونم میشم درباره چندقلو زایی توضیح بدید

اخه یه ماما میگفت کلومیفن احتمالات خطرناکی هم داره و کیفیت تخمک هم پایین میاد

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر میشه درخواست دوستیمو قبول کنی شماره دکتر حبشی رو بدی

چشم عزیزم

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
سلام من هم تحت نظر دکتر بودم دکتر واسم کلومیفن نوشت الان هم دوقلو دارم

چه مدت خوردی؟

مم با کلومیفن سه قلو باردار شدم که بسیار بارداری سخت و پر استرس و نافرجامی داشتم.متاسفانه توی هفته ۲۴ دچار زایمان زودرس شدم و بچه ها نموندن..چند قلویی خیلی پرریسکه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
مم با کلومیفن سه قلو باردار شدم که بسیار بارداری سخت و پر استرس و نافرجامی داشتم.متاسفانه توی هفته ۲ ...

علت زایمان زودرس چی بود؟

خود دکتر برات تجویز کرد یا خودت خواستی؟

علت زایمان زودرس چی بود؟ خود دکتر برات تجویز کرد یا خودت خواستی؟

دکتر تجویز کرد...هیچی چون حجم داخل رحمم پر شده بود و دیگه جا نداشت...من خیلی ریز جثه م...این شد که یهو افتادم توی پروسه ی زایمان و یهو خونریزی خیلی شدید

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
سلام من هم تحت نظر دکتر بودم دکتر واسم کلومیفن نوشت الان هم دوقلو دارم

سلام خانوم ممکنه بگیددر روزچندم سیکلتون شروع به خوردن کلومیفن کردید وچندروزوچ تعدادخوردید ممنون میشم