2777
2789

سلام من ۴ سالو ۱ ماهه اقدامم ولی تنبلی تخمدان دارم گفتن باید وزن کم کنم ۸۶ کیلو بودم خودمو با رژیم به ۷۸ رسوندم دکتر دارو تقویتی داده برا ۲ ماه که بعد برم برا آی وی اف یک ماه از دارو هام مونده میخوام سعی بکنم تو این یک ماه ۵ کیلو کنم ولی نمیدونم چی برا تنبلی تخمدان خوبه درضمن تحرکم صفر هستش 😭 میخوام تو این یک ماه تحرک داشته باشم اما نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنین شبا دیر میخوابم دیرم پا میشم 😔 قدمم ۱۶۴ هستش ببخشید طولانی شد 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو شما هم همینو نوشته؟؟

نه عزیزم فرق داره مال منم نوشته فولیکول های ریز محیطی هستش ولی سایز تخمدانام بزرگن ۵۸ اینا هستش که پی سی او هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیا مصرف میکردین ؟ چیا رو حذف کردین؟

قند  مصنوعی کامل حذف کردم و روغن نباتی وای اینا سمن یه ذره بیشتر  لاغر شدی کم کم بدنت میبینه نتایجشو،سردیجات خیلی کم بخور،من پریودم تعویق افتاده بود و ریزش موی شدید گرفته بودم شکر خدا خوبم الان 

عزیزم وزنت هنوز خیلی بالاس باید ۱۰ ۱۵ کیلوی دیگه کم کنی باور کن کاهش وزن مثل آب روی آتیشه تو این بیماری خودمم دارم میدونم چه عذابیه. پس قبل از هرچیز برو دنبال کاهش وزن و اصلاح سبک. کاهش روغن و چربیجات حذف قند و شکر حذف کامل هله هوله و فست فود حذف کافئین مث چای و نوشانه و انرژی زا. 

من دوسال این روتین رو انجام دادم آره خب زندگی مزخرف میشه ولی اثرش حیرت انگیزه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شب زودبخوابورزش کن

لامصب مشکلم همین دوتاست چون رژیم گرفتم ۲ ماه و ۲۰ روزه ۸ کیلو کم کردم و تو این مدت لب به شیرینی جات وسایل مغازه و فست فود نزدم خیالم از اینا راحته ولی از این بابت عذاب وجدان دارم😭 نمیتونم زود بیدارم شم انگار فلجم حرکتمم که صفر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلاح غذاتحرکحذف قند نصنوعیخواب به وقتدوری از استرسالبته من از طب سنتی و حنا هم نتیجه گرفتم

همه اینارو رعایت میکنم به غیر زود خوابیدن و پاشدن و ورزش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم وزنت هنوز خیلی بالاس باید ۱۰ ۱۵ کیلوی دیگه کم کنی باور کن کاهش وزن مثل آب روی آتیشه تو این بیم ...

وای موردشور وزنمو ببرن 😭 دیگه اعصابم نمیکشه چطور تو یک ماه ۵ کیلو کم کنم حداقل تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم شم همه رو رعایت میکتم به غیر زود خوابیدن پاشدن و ورزش

1
5
10
15
20
25
30
35
40