2777
2789

انشالله که خوب میشه

دعا کن یا بهم پیام بده از ذهنم پاک بشه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفاشون بده به حق حضرت زهرا 

برای منم دعا کنید خدا دستمو بگیره از این وضعیت نجاتم بده 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ترو قرآن ترو چهارده معصوم برای من دعا کن

شوهرم شغل خوب و آبرومندانه پیدا کنه

اسمش سعید

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

براتون صلوات فرستادم عزیزم.

توروخدااااا دعاکنین بچم سالم بدنیابیاد

مشکل مالی خودموخواهرم حل بشه واقعا ب دعاهاتون نیازدارم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

حاجت روا شی گل

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🥺 🙏 😭 😭 😭 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

تو رو خدا و قرآن دعا کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه خوشبخت و موفق و خوش شانس و آبرو دار و سالم و زیبا و شاد و خوش اقبال و آرامش دار و آسایش دار و آزادشیم از دست آدمای ظالم 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...