2777
2789
عنوان

مشکل روده

61 بازدید | 14 پست

سلام. عزیزان یبوست مزمن دارم. از فروردین ماه پهلوهام درد میکنه مقعد و پهلوهام تیر میکشه.موقع دفع حالت تهوع شدید میگیریم و ب شدت بی اشتها میشم.خیلی به علائم سرطان نزدیک هستم. امروز رفتم دکتر کولونوسکوپی نوشت برای ۴ شنبه صبح. خیلی میترسم از سرطان من ۳ تا بچه کوچیک دارم. میشه برام حمد بخونید. کسی مشابه این شرایط نبود کمک کنه ؟

عزیزم سرطان روده درد نداره  

اگه به درد بیفته، دلدرد مداوم که قطع نمیشه و نفس آدم رو میگیره

مال شما احتمالا عصب روده ای هست نگران نباش

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نخور دور ازجونت انسداد میگیری یه وقت نخور دیگهصبحا آب گرم بخور و فعالیت کنسبزی خوردن بخور سالاد ب ...

سبزی جات میخورم سالاد و روغن زیتون میخورم مصرف مایعات در طول روز بالاس. ورزش میکنم شکمم ماساژ میدم داروهایی ک باعث یبوست میشن مثل آهن و کلسیوم قطع کردم اما تغییری تو فعالیت رودم نداره.

سبزی جات میخورم سالاد و روغن زیتون میخورم مصرف مایعات در طول روز بالاس. ورزش میکنم شکمم ماساژ میدم د ...

انجیر شربت انجیر

کیوی الان فصلشه لواشک

آلو یا برگه قیصی خیس کن با آبش بخور قبلش بشورشون

خوب میشی دکترم برو