2777
2789
عنوان

چیکار کنم علاقم به شوهرم کم بشه

181 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ،من دختر خاله دارم جدا شده قیافشو قشنگه حس میکنم شوهرم ازش خوشش میاد،من از حسادت دارم می‌ترکم چیکار کنم بیخیال باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فهمیدی ب منم بگو حسادت از دوست داشتنه از غیرته باید نه دوسشون داشت نه روشون غیرت داشت:)کاش میشد عین خودشون بودیم بی تفاوت. و بیخیال

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
چیزی دیدی از شوهرتو دختر خالت؟

چند روز پیش ما سالگرد گرفتیم تو کردان ،دختر خالم با ماشین ما اومد،شوهرم دیدش گفت دلمون برات تنگ شده،بعد خوراکی می‌خوردیم من چیپس خوردم دختر خالم پفک خاست بعد به شوهرم تعارف کرد شوهرم پفک برداشت بعد با هم گفتن ما پفک دوست داریم ،آهنگ شادمهر پلی شد دختر خالم گف من شادمهر دوس دارم شوهرمو گف منم شادمهر دوس دارم ،منم داشتم میترکیدم اصلا حرف نزدم

زشتی مگ

نه تعریف از خودم نباشه خیلی قشنگم پوستم سفیده و صاف ،هیکلم مثل باربی با موهای بلند ،ولی حس میکنم زندگیم داره به پوچی میرسه شاید دارم برای شوهرم تکراری میشم