2777
2789
عنوان

توروخدابیاین بگین چی بخورم پریود بشم چن روز عقب انداختم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 189 پست
چرا پس این همه تاخیر داشتنی مشخص نشد

نمیدونم والا خودمم الان میترسم که چرانشدم اولین باره عقب انداختم بنظرت مشکلی دارم نه فقط آزمایش دادم همین بعد دکتر گف تاده روز طبیعیه که پریودنشی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیدونم والا خودمم الان میترسم که چرانشدم اولین باره عقب انداختم بنظرت مشکلی دارم نه فقط آزمایش دادم ...

اها منم این ماه ۱۰روز تاخیر داشتم بعد پریود شدم خیلیا این ماه همینطوری تاخیر داشتن

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اها منم این ماه ۱۰روز تاخیر داشتم بعد پریود شدم خیلیا این ماه همینطوری تاخیر داشتن

خب انشالله منم فرداپسفردابشم 🥰

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چشمت بی بلا گلم انشاالله که همینطوره

گلی تازه رفتم آزمایش دادم منفی بود 😍

عزیزدلمممم.. منم چند وقت پیش عین تو بودم... ولی بالاخره بعد ۶ ۷ روز پریود شدم..اینشالا که هیچی نیس ق ...

آزمایش دادم منفی شد خداروشکر😍

سلام شدی؟یه هفتس عقب انداختم دردشو دارم ترشحات دارم ولی از پری خبری نیس

منم هنوز نشدم ولی تازه آزمایش انجام دادم منفی بود😍

اره زود بوده ولی خب فک نکنم باردار باشی .

آزمایش دادم منفی شد😍

ی بیبی بزن وای من داشتم میمیردم گفتم اگر مثبت بشه سقط میکنم چون واقعا میدونم در حال حاضر اصلااااا نم ...

منم آزمایشم منفی شد😍

منم اینجوری شدم عزیزم نگران نباش برا تغییر فصله و هوا خیلی ها اینجوری شدن

اره فک کنم اخه تازه رفتم آزمایش دادم منفی بود 

بارداری تست دادی عرق نعناع با عسل بخور

نه منفی بود تازه آزمایش دادم الان سیاهدونه باعسل میخورم عرق نعناندارم 

نه منفی بود تازه آزمایش دادم الان سیاهدونه باعسل میخورم عرق نعناندارم

پ آمپول می‌زدی خو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم