توروخدادعاکنید باردارنباشم دارم ازاسترس میمیرم چند روز عقب انداختم تایپک قبلم بیبی چک گذاشتم منفی بود ولی میگن الان نشون نمیده چیکاکنم بیاین دلداریم بدین فقط شمارو دارم ازته دل برام دعاکنید🥲 اگه باردارباشم نابود میشم😭💔اوناییکه مثل من بودن بیان راهنماییم کنن 🥲
کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
من نصف بسته رو ریختم تو ی فنجون کوچیک خوردم و رازیانه هم خیلی تاثیر داره من ۲۰ روز عقب افتاد اینارو خوردم شدم ،، و اینکه رازیانه بخر دو لیوان آب بریز تو ی کتری دوقاشق رازیانه این دو لیوان آب بزار بشه یک لیوان صافش کن بخور
🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید. خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
دوستان من چیکار کنم ۸روزه عقب انداختم تست امروز زدم بعد ۵ دیقه خط کمرنگ افتاد درد سیاتیکمم شدید گرفته تکلیفم معلوم نشده نمیتونم واسه سیاتیکم دهرم مصرف کنم عصری رفتم ازمایش خون دادم بازن تکلیفم معلوم نشد چون گفت مشکوکه بتا هم ۲۱ چهار روز دیگه بیا الان اونقدر درد میکشما 😭😭 موندم جیکار کنم
🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید. خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....