2777
2789
عنوان

توروخدابیاین بگین چی بخورم پریود بشم چن روز عقب انداختم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 189 پست
خیلی بده اینجوری من اولین باره عقب زدم یه دفه عقب زدم که بارداربودم حالادوسه روز دیگه نشدم میرم دکتر

آره خیلی بده ولی تو نگران نباش عزیزم چون هیچ وقت اینجوری نبودی این ماهم شاید بخاطر استرس هورمونات بهم ریخته 

انشاالله هیچی نیست و طبیعی پری میشی باز چیزی شد بهم بگو  

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلی بده ولی تو نگران نباش عزیزم چون هیچ وقت اینجوری نبودی این ماهم شاید بخاطر استرس هورمونات به ...

چشم عزیزدلم ممنون ازتکه به حرفام گوش کردی❤🥰

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

فدات عزیزدلم درخواست دوستی میدم یه موقع حرفی سوالی درددلی داشتی بگو دوستِ من

عزیزدلم قبول کردم 😍ممنون

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آره خیلی بده ولی تو نگران نباش عزیزم چون هیچ وقت اینجوری نبودی این ماهم شاید بخاطر استرس هورمونات به ...

سلام گلی

دیروز رفتم باشگاه پریود شدم ولی پریودیم قهو ای سیاه و خیلی کم امروز بازبهترم تادوباره برم باشگاه ببینم چی میشه 

سلام گلیدیروز رفتم باشگاه پریود شدم ولی پریودیم قهو ای سیاه و خیلی کم امروز بازبهترم تادوباره برم با ...

سلام عزیزم خوب بسلامتی بهت گفتم میاد فقط رنگش سیاه و قهوه ای هست کیست تخمدان نداری؟ مشکل فیبروم رحم نداری؟ اگر اینارو نداری شاید رنگش بخاطر دیر اومدنش باشه نگران نشو

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

سلام عزیزم خوب بسلامتی بهت گفتم میاد فقط رنگش سیاه و قهوه ای هست کیست تخمدان نداری؟ مشکل فیبروم رحم ...

نمیدونم اینارو دارم یانه