2777
2789

نظرتونو بگین، 

من خودم قبل از ازدواج کارمند دفترخونه بودم 

مادرمم پرستاره 

اما ذهنیت مادرم و خانمهای اطرافم اینه که خانمهای متاهل شاغل نباشن و مسئولیت پول درآوردن و هزینه ها به عهده مرد خانواده باشه و زن به خونه و خودش رسیدگی کنه، 

منم با مادرتون موافقم

اما شاغل بودنم مزایای خودشو داره

به هر صورت هر خانومی باید با توجه به شرایطش تصمیم‌بگیره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمای متاهل شاغل که فرزند دارن بچه هاشون کلا خونه مادربزرگه . 

اطراف من با خیال راحت بچه شون پیش مادرشونه تااا پایان ساعت کاریشون . غذاشونم مامان میپزه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
منم با مادرتون موافقماما شاغل بودنم مزایای خودشو دارهبه هر صورت هر خانومی باید با توجه به شرایطش تصم ...

من خودمم تاحدودی موافقم 

بنظرم زندگی اینجوری نرمال تره اما خب در صورتی که زن محدود نباشه 

با احترام به نظر مادر و نزدیکانت معتقدم زنی که استقلال مالی نداره حتی توی بهترین شرایط مالی از طرف همسرش باشه بازم نمی تونه پرفکت باشه

اصلا دوس ندارم برگردم به روزایی که کار نمی کردم

درسته شوهرم بی منت بهم پول می داد

ولی پولی که با تلاش خودت درمیاری کجا و پولی که یکی دیگه می‌ده کجا

مخصوصا وقتی انقدر تو کارت موفق بشی که درآمدت رویایی بشه و دیگه هرررررچی بخوای بتونی بخری 

از لباس و ‌...گرفته تا ماشین و خونه

شاغل بودن برای زن از همه لحاظ خوبه ولی در مملکت ما که فرصت های شغلی کم هست بهتره خانم هایی که نیاز ندارن کنار بکشن تا فرصت شغلی برای آقایونی که نیاز دارن ابجاد بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .