2777
2789
عنوان

شوهرم یه قیامتی بپاکرد

800 بازدید | 15 پست

خواهرم یه دختر و پسر داره منم یه دختر و پسر دارم

شوهرش شغلش ازاده حقوقشم خوبه شوهر من کارگره حقوقش کمه ولی خسیسم هست  دخترم یه صندل تابستونی داره دوساله داره میپوشه دختر خواهرم ۷ سالشه دختر من ۵ سالشه امروز رفته بودم خونشون شنیدم به دختر من گفت بابام برام پوتین خریده خیلی قشنگه بیارم ببینی اورد نشون داد منم گفتم خیلی خوشگله‌مبارکت باشه اون تو عالم بچگی دلش خواست نشونمون بده دیدم دخترم دیگه بغض کرد بازی نکرد اومدیم خونه گریه زاری یعنی جوری که قلبم به درد اومد گفتم چیشده ( میدونستم خودم ازچی ناراحته) گفت ترنم کفش خریده من ندارم فلان گفتم ایشالله عید میخریم اما آروم نشد باباش اومد گفتم جریانو گفت چرا میری اونجا بچرو هوایی میکنی من ندارم بخرم گفتم مگه چقدره ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بده یه کفش بخرم یه الم شنگه ای بپا‌کرد که نگید و نپرسید منم پسرمو خوابوندم اومدم نشستم تو اتاق گریه کردم به بدبختی هام به بیچارگی هام اخه تا کی خونه خواهرم نرم رفت امد که نداریم شوهرم‌نمیره اما خودم هرازگاهی میرم یه سر‌میزنم ولی از دماغم درمیاره میگه اینا دیگه خراب شده بنداز بره هوا گرم بودنی میپوشن ازاینا راستش منم دلم‌گرف😭 خدایا هیچکسو شرمنده بچش نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت بگو صندل تابستانی اسمش روشه

بالاخره برای فصل سرد و بارون  بچه کفش نیاز داره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بگو داری کار میکنی زحمت میکشی برای چی؟؟؟؟؟برای کی؟؟؟؟؟بچت وقتی یه کفشو ازش دریغ میکنی دیگه حرفی واسه ...

میگه همین که شکمتونو سیر میکنم خداتوشکرکن 

کفشه کفشه چه فرقی میکنه بخدا روم نمیشه عکسشو بزارم میترسم کسی بشناسه خودمم خجالت میکشم با صندل میره بیرون تواین هوای سرد

خودت پول نداری‌بتونی‌بخری‌براش

نه ازکجا داشته باشم پول نمیده که بهم 

یارانه رو هم خودش برمیداره خرج میکنه کارم نمیتونم برم

تزریقات بلدم قبل بچه دار شدن رفتم دورشو یاد گرفتم ولی نتونستم برم جایی مشغول شم

بگو مگه فقط شکمه تو هر فصل باید خرج پوشاک ما رو بدی

کاپشنشو از دیوار خریدم دست دوم

کوچیکه هم برای خواهرشو میپوشونم منم میسازم باهاش ولی بچه واقعا کفش نداره خودمم ابروم میره

نه ازکجا داشته باشم پول نمیده که بهم یارانه رو هم خودش برمیداره خرج میکنه کارم نمیتونم برمتزریقات بل ...

اگه میتونی کم کم حتی مبالغ‌کوچیک  پس انداز کن. ادم اینجوری‌رو نمیشه روش حساب کرد اذیتت میکنه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اگه میتونی کم کم حتی مبالغ‌کوچیک پس انداز کن. ادم اینجوری‌رو نمیشه روش حساب کرد اذیتت میکنه

خیلی ابجی اذیتم 

اینجام نمیشه درددل کرد میگن دروغ میگی خسته شدم یعنی

حالا موندم از سال بعد دخترم میخاد بره مدرسه میخوام چیکارکنم