هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 عنوان شوهرم یه قیامتی بپاکرد 800 بازدید | 15 پست خواهرم یه دختر و پسر داره منم یه دختر و پسر دارمشوهرش شغلش ازاده حقوقشم خوبه شوهر من کارگره حقوقش کمه ولی خسیسم هست دخترم یه صندل تابستونی داره دوساله داره میپوشه دختر خواهرم ۷ سالشه دختر من ۵ سالشه امروز رفته بودم خونشون شنیدم به دختر من گفت بابام برام پوتین خریده خیلی قشنگه بیارم ببینی اورد نشون داد منم گفتم خیلی خوشگلهمبارکت باشه اون تو عالم بچگی دلش خواست نشونمون بده دیدم دخترم دیگه بغض کرد بازی نکرد اومدیم خونه گریه زاری یعنی جوری که قلبم به درد اومد گفتم چیشده ( میدونستم خودم ازچی ناراحته) گفت ترنم کفش خریده من ندارم فلان گفتم ایشالله عید میخریم اما آروم نشد باباش اومد گفتم جریانو گفت چرا میری اونجا بچرو هوایی میکنی من ندارم بخرم گفتم مگه چقدره ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بده یه کفش بخرم یه الم شنگه ای بپاکرد که نگید و نپرسید منم پسرمو خوابوندم اومدم نشستم تو اتاق گریه کردم به بدبختی هام به بیچارگی هام اخه تا کی خونه خواهرم نرم رفت امد که نداریم شوهرمنمیره اما خودم هرازگاهی میرم یه سرمیزنم ولی از دماغم درمیاره میگه اینا دیگه خراب شده بنداز بره هوا گرم بودنی میپوشن ازاینا راستش منم دلمگرف😭 خدایا هیچکسو شرمنده بچش نکن 1403/09/11 | 22:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 انتظار داره وسط زمستون بچه صندل بپوشه؟😐 اره والا بخدا بعضی مردا نمیدونم چرا اینجورین
sami9092 عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 4185 بگو داری کار میکنی زحمت میکشی برای چی؟؟؟؟؟برای کی؟؟؟؟؟بچت وقتی یه کفشو ازش دریغ میکنی دیگه حرفی واسه گفتن ندارم
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13716 به شوهرت بگو صندل تابستانی اسمش روشهبالاخره برای فصل سرد و بارون بچه کفش نیاز داره برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
گارفیلد27998 عضویت: 1389/09/12 تعداد پست: 32282 خودت پول نداریبتونیبخریبراش بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 بگو داری کار میکنی زحمت میکشی برای چی؟؟؟؟؟برای کی؟؟؟؟؟بچت وقتی یه کفشو ازش دریغ میکنی دیگه حرفی واسه ... میگه همین که شکمتونو سیر میکنم خداتوشکرکن کفشه کفشه چه فرقی میکنه بخدا روم نمیشه عکسشو بزارم میترسم کسی بشناسه خودمم خجالت میکشم با صندل میره بیرون تواین هوای سرد
هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 به شوهرت بگو صندل تابستانی اسمش روشهبالاخره برای فصل سرد و بارون بچه کفش نیاز داره میگم اما تو گوشش نمیره انگار فقط بچه اوردن نیست که بچه نیاز به همه چی داره
sami9092 عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 4185 میگه همین که شکمتونو سیر میکنم خداتوشکرکن کفشه کفشه چه فرقی میکنه بخدا روم نمیشه عکسشو بزارم میترسم ... بگو مگه فقط شکمه تو هر فصل باید خرج پوشاک ما رو بدی
هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 خودت پول نداریبتونیبخریبراش نه ازکجا داشته باشم پول نمیده که بهم یارانه رو هم خودش برمیداره خرج میکنه کارم نمیتونم برمتزریقات بلدم قبل بچه دار شدن رفتم دورشو یاد گرفتم ولی نتونستم برم جایی مشغول شم
هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 بگو مگه فقط شکمه تو هر فصل باید خرج پوشاک ما رو بدی کاپشنشو از دیوار خریدم دست دومکوچیکه هم برای خواهرشو میپوشونم منم میسازم باهاش ولی بچه واقعا کفش نداره خودمم ابروم میره
نسی844 عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1358 کاپشنشو از دیوار خریدم دست دومکوچیکه هم برای خواهرشو میپوشونم منم میسازم باهاش ولی بچه واقعا کفش ندا ... اگ واقعا بچت کفش نداره میتونم براش سفارش بدم
هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 اگ واقعا بچت کفش نداره میتونم براش سفارش بدم ممنونم عزیز خیلی قلب بزرگی داریدبخدا بعضی ادما خیلی دل رحمن همیشه میگم شوهرم چرا دلش برای بچهای خودش نمیسوزع
گارفیلد27998 عضویت: 1389/09/12 تعداد پست: 32282 نه ازکجا داشته باشم پول نمیده که بهم یارانه رو هم خودش برمیداره خرج میکنه کارم نمیتونم برمتزریقات بل ... اگه میتونی کم کم حتی مبالغکوچیک پس انداز کن. ادم اینجوریرو نمیشه روش حساب کرد اذیتت میکنه بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
هناسه2 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 218 اگه میتونی کم کم حتی مبالغکوچیک پس انداز کن. ادم اینجوریرو نمیشه روش حساب کرد اذیتت میکنه خیلی ابجی اذیتم اینجام نمیشه درددل کرد میگن دروغ میگی خسته شدم یعنیحالا موندم از سال بعد دخترم میخاد بره مدرسه میخوام چیکارکنم