یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیکلوفنات اثرش بیشتره وزودتر تب میاره پایین ولی عوارضش رو کبد بیشتره
پسرمن ۷ سالش بود تب داشت چز دیلکوفناک باهیچی کم نمیشد
نصف دیکلوفناک ۵۰ میزدم براش
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
دیکلوفناک برای بچه ممنوعهدکتر پسرم فوق تخصص میگه به هیچ عنوان استفاده نکنین
دیکلوفناک فرقی با بروفن نداره همون داروئه فقط به صورت معقدی، دیکلوفناک اطفال وقتی تولید میشه یعنی مشکلی نداره، ولی فقط باید وقتی استفاده کرد که استامینوفن و بروفن جواب نمیده
منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
دیگلوفناک اطفال منظورت همون پنجاه هست؟من یه بار استفاده کردم بعد به دکتر پسرم گفتم خیلی دعوام کردگفت ...
دیکلوفناک و بروفن هم خانواده هستن، جفتشون داروی ضد الهتهاب غیر استروئیدی هستن توی گوگل خودت سرچ کن واسه همین با هم نباید مصرف بشن دکتر به من گفت
ولی مصرفش مشکلی نداره، پسر من فقط با دیکلوفناک تبش میاد پایین، چندتا دکتر فوق تخصص اطفال تا حالا بردم میگن که مصرفش مشکلی نداره، البته من یک سوم شیاف ۵۰ رو استفاده میکنم
منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن