2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیکلوفناک خیلی قویه

اول باید استامینوفن بدی

اگه اثر نکرد بروفن بده

اگه اونم اثر نکرد دیکلوفناک

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شیاف دیکلوفناک فقط در صورت ضرورت اونم فقط یکبار در ۲۴ حق استفاده داری. باید بذاری برا موقع ناچاری

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

دیکلوفنات اثرش بیشتره وزودتر تب میاره پایین ولی عوارضش رو کبد بیشتره

پسرمن ۷ سالش بود تب داشت چز دیلکوفناک باهیچی کم نمیشد

نصف دیکلوفناک ۵۰ میزدم براش

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
دیکلوفناک برای بچه ممنوعهدکتر پسرم فوق تخصص میگه به هیچ عنوان استفاده نکنین

دیکلوفناک فرقی با بروفن نداره همون داروئه فقط به صورت معقدی، دیکلوفناک اطفال وقتی تولید میشه یعنی مشکلی نداره، ولی فقط باید وقتی استفاده کرد که استامینوفن و بروفن جواب نمیده

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

دیکلوفناک فرقی با بروفن نداره همون داروئه فقط به صورت معقدی، دیکلوفناک اطفال وقتی تولید میشه یعنی مش ...

دیگلوفناک اطفال منظورت همون پنجاه هست؟

من یه بار استفاده کردم بعد به دکتر پسرم گفتم خیلی دعوام کرد

گفت به هیچ عنوان

دیکلوفناک با پروفن فرق داره

دیکلوفناک فرقی با بروفن نداره همون داروئه فقط به صورت معقدی، دیکلوفناک اطفال وقتی تولید میشه یعنی مش ...

دیکلوفناک با بروفن فرق داره دیکلوفناک قوی تره

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

دیگلوفناک اطفال منظورت همون پنجاه هست؟من یه بار استفاده کردم بعد به دکتر پسرم گفتم خیلی دعوام کردگفت ...

دیکلوفناک و بروفن هم خانواده هستن، جفتشون داروی ضد الهتهاب غیر استروئیدی هستن توی گوگل خودت سرچ کن واسه همین با هم نباید مصرف بشن دکتر به من گفت

ولی مصرفش مشکلی نداره، پسر من فقط با دیکلوفناک تبش میاد پایین، چندتا دکتر فوق تخصص اطفال تا حالا بردم میگن که مصرفش مشکلی نداره، البته من یک سوم شیاف ۵۰ رو استفاده میکنم

دیکلوفناک و بروفن هم خانواده هستن، جفتشون داروی ضد الهتهاب غیر استروئیدی هستن توی گوگل خودت سرچ کن و ...

منم گذاشتم قبلا ولی الان گفتم استامینوفن بزارم اثر نکرد ببرمش بیمارستان..بردمش دکتر گفت بستری بشه ولی اذیت میشه خیلی..تبش هم پایین نمیاد..الان استامینوفن گذاشتم ببینم چی میشه