2777
2789

دوشنبه هفته قبل یه حمله پنیک داشتم

سه بار دکتر گفتم همشون گفتن پنیکه به خاطر استرسه و اینا.. دکتر آخری یه آزمایشم نوشت برام

از اون موقع این علائم  سرگیجه و سنگینی سر و تپش قلب باهام مونده ولم نمیکنه

انگار مغزم توی سرم داره می چرخه، صدای تپش قلبم اذیتم میکنه انگار قلبم داره مغزم و سینم میکوبه

همش نگرانم فکرای بد میکنم ک نکنه فلان بیماریو دارم ..

فردام قراره آزمایش بدم 

تا حالا اینجوری بودین شما؟ 

ممکنه مشکل مغزی چیزی داشته باشم ؟

God؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قهوه خیلی مصرف میکردم

علتش اینه مدتها میخوری بمرور استرس و فشار خون و تپش قلب میده یروز انقد بهم میریزی که دیگه نمیتونی بخوریش .توی سایت هرکی علایم شمارو داره و میگه پانیک میشم ازش میپرسم قهوه یاچای زیاد میخوردی ؟ یکیشو میخورده والان اگر یه لیوان کوچک بخواد بخوره نمیتونه وسریع حالش بد میشه .

لایک نکنید .توروخدا 
چرا پرانول داده بهمبیشتر این سنگینی سرم و این گیجی داره اذیتم میکنه

کاری که بهت میگم رو بکن .به هیچ عنوان چای .قهوه .شکلات کاکائویی .کاکائو .نسکافه نخور شما کافین زیادی بدنت رو از حالت نرمال خارج کرده ..قرصتو بخور واینکه طول میکشه تا بدنت ریلکس بشه .

لایک نکنید .توروخدا 
علتش اینه مدتها میخوری بمرور استرس و فشار خون و تپش قلب میده یروز انقد بهم میریزی که دیگه نمیتونی بخ ...

شنیده بودم اثر گذاره ولی نمیدونستم انقدر ..

توی دو سال اخیر خیلی مصرف قهوه داشتم

خصوصا صبحا معتاد قهوه بودم 

God؛

شنیده بودم اثر گذاره ولی نمیدونستم انقدر ..توی دو سال اخیر خیلی مصرف قهوه داشتمخصوصا صبحا معتاد قهوه ...

اگه سوال داشتی تگم کن .اطرافم ازین موارد دقیقا باهمین علایم هستن .فشارتو اندازه بگیر .ازلحاظ اسید معده بررسی شو .ازلحاظ سلامت کلیه  بررسی شو  .اکوی قلب هم انجام بده وقتی همش خوب بود .باید قرص های تپش قلب و ارامبخش ساده بخوری

لایک نکنید .توروخدا 
اگه سوال داشتی تگم کن .اطرافم ازین موارد دقیقا باهمین علایم هستن .فشارتو اندازه بگیر .ازلحاظ اسید مع ...

ممنونم ازت عزیزم .. خیلی آروم تر شدم با حرفاتون

خدا میدونه فکرم سمت چه بیماری هایی رفت این مدت

God؛