lovee مدیر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 عنوان ببینین این پای مرغا خرابن عکسش | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست الان میفرستم همشون اینطورین ببینین بگین لطفا صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی 1403/09/11 | 20:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 32680 ممنون عزیزم، در موردش اطلاعی نداشتم، برای جواب سوالم ازت ممنونم خواهش میکنم عزیزم من خودم اولش بدم میومد باورم نمیشد ک میشه خوردش اخه قیافه اش خیلی زشته ولی قبلا که دستم شکسته بود پروفسوری بهم گفت حتما پا مرغ بخورید برای شکسته گی عالیه همچنین برای بچه ها سرشار خاصیته به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
قابعکس عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 1770 خواهش میکنم عزیزم من خودم اولش بدم میومد باورم نمیشد ک میشه خوردش اخه قیافه اش خیلی زشته ولی قبلا ک ... خب منم از فوایدش اطلاعی نداشتم، اینجا سوال کردم، دوستی به حالت تمسخر جواب داد ، اشکال نداره،
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31693 ممنون عزیزم، اطلاع نداشتم، ممنون برای جواب دادن دوست عزیز عزیزین♥♥😘 کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 عزیزم قصدی نشدم، چرا مسخره میکنی، سوالم را محترمانه ازت پرسیدم، از بانوی مثل شما توقع این چنین جواب ... عزیزم اگه شما قصدی نداشتی پس منم قصدی نداشتم!اینکه شما اطلاعی نداری دلیل نمیشه بگی پای مرغ هم مگه میخورن چ کاریه از اولش میپرسیدی خاصیتش چیه و فلان جواب میدادیم مطلع میشدیدیگه بعد اینهمه مدت تو سایت دیگه میدونم کی منظورش چیه صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی