2777
2789
عنوان

وای دلم آشوبه

301 بازدید | 25 پست

نمیدونم کی قراره دردام شروع بشن

مردم از  فکر و خیال و انتظار

نکنه تا هفته 42 بخواد طول بکشه

😢😢😢😢😢

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي جان خوش به حالت واسه من هنوز چند ماه مونده😂

وای اتفاقا تو راحتی به خدا من نفهمیدم کی 8ماهه شدم 

این هفته ی آخر سرویسم کرده

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

پیاده روی زیاد کن. انشاله بسلامتی

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

وای اتفاقا تو راحتی به خدا من نفهمیدم کی 8ماهه شدم  این هفته ی آخر سرویسم کرده

آره ميگن آخرا خيلي سخته دختر خالم تازه زايمان كرده ميگفت ديگه هفته هاي آخر داشتم رواني ميشدم

منم هفته ٣٠هستم احتمالا هفته٣٧يا٣٨سزارين ميشم ديگه تحملم تموم شده دوست دارم زودتر اين هفت هفته بگذره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
پیاده روی زیاد کن. انشاله بسلامتی

میرم هر روز 

ولی اصلا انگار نه انگار 

همین الان داره تکون میخوره

نمیشه عزیزم

خواهرمم چندماه پیش زایمان طبیعی کرد هیچ استرس نداشت تازه میگفت ووووای بچه بدنیا نمیاد و میخندید😂

یه روز صبح زنگ زد به مامانم درد گرفتم بیا بریم بیمارستان

مامان خوب استرس به نی نی نده

منم هفته ٣٠هستم احتمالا هفته٣٧يا٣٨سزارين ميشم ديگه تحملم تموم شده دوست دارم زودتر اين هفت هفته بگذره

وای سزارین مزیتش همینه که میدونی کی میری به دنیا بیاریش 

طبیعی لامصب هیچیش مشخص نیست