2777
2789
عنوان

واکسن یکونیم‌ سالگی

295 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کیا تازگیا واکسن یکونیم سالگی برا نی نی هاشون زدن؟من امروز بردم به پسرم واکسن زدن شنیدم میگن خیلی اذیت میکنه

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

سلام ، من دیروز بردمش واسه واکسن، یه جورایی میشه گفت این سنگین ترین واکسنشونه. پسر من دیشب تو خواب خیلی اذیت شد، هم پادرد زیاد، هم تب. واسه پادردش هم تا وقتی که فعالیت داره خوبه، به محض اینکه یکم میشینه یا تو خواب دردش شروع میشه .

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موقعی که واکسن میزد چشامو بستم خیلی ترس داشتم پسرم اخه تا ۹ماهگی اصل بچه ای نبود که گریه کنه واکسن و امپول کلی برا زردی و ازمایش اینا زدن اما اصلا گریه نمیکرد الان غربتی شده تا  واکسن بزنن کلی گریه کرد ولی دیگه باید تحمل کرد

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین