2777
2789
عنوان

زبان دخترم به انگلیسی باز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 39 پست
رایگانه فعلا همه فصل هارو هم داره خوبیش اینه تو فلش نشون میده همه رو واقعا تاثیر داره من کلا تلویزیو ...

اصول دوزبانگی رو هم رعایت میکنید؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط دیگه نمیزارم کارتون و فیلم فارسی ببینن خودم دخالت نمیکنم توضیح بدم یا چیزی روزی ۳ ۴ ساعت روشن ...

اپلیکیشنه یا دانلود نیکنید میریزید روی فلش؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
نه دانلود میکنم مثلا رده سنی ۴ سال میزنم دو سه قسمت ۵ ۶ تا کارتون متفاوت وقتی دیگه دیدم جذابیت نداره ...

سایت ایتونز از هر کارتون فقط چند قسمتش رایگانه. بقیه قسمتها رو باید اشتراک داشته باشید که بتونید دانلود کنید

سایت ایتونز از هر کارتون فقط چند قسمتش رایگانه. بقیه قسمتها رو باید اشتراک داشته باشید که بتونید دان ...

آهان نمیدونستم چون من هر چی زدم باز شد قسمتاش 

عزیزم واقعا راهنماییم میکنید تو اینستا پیام بدن 

آهان نمیدونستم چون من هر چی زدم باز شد قسمتاش عزیزم واقعا راهنماییم میکنید تو اینستا پیام بدن

چرا پس پیام ندادید توی اینستا. ادرسم توی امضام هست