2777
2789
عنوان

چند وقت بعد از رابطه فراموش می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 45 پست
عزیزم دقیقا منظورم همین هست که چقدر زمان می‌بره که من دیگه هیچ احساسی به طرف نداشته باشم و دیگه بود ...

تا خودتو کامل تخلیه نکنی هیچوقت نمیتونی حس رو فراموش کنی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شخصیتت داره 

اگر آدما احساساتی هستی هیچوقت فراموش نمیکنی 

اما اگر آدم منطقی هستی ممکنه زودتر فراموش کنی 

اگر حافظه ضعیفی داری باز ممکنه زودتر یادت بره 

و به عمق رابطه هم بستگی داره یکی میگه رابطه پنج ساله 

در صورتی طرف رو ده بار ندیده در حد چت بوده و چند تا کافه اما یکی همه جوره با طرف بوده 

از نظر من بستگی به رابطه داره 

کسی که تو رابطه جز عشق و دوست داشتن چیز بدی ندیده اما حالا بخاطر خانواده ها یا هرچیزی به عشقش نمی‌رسه خب معلومه فراموش کردنش خیلی سخته

حتی یکسال هم با هم دوست باشند 

مدت زمانی که برای فراموشی لازمه شاید طولانی تر باشه 

حالا بذار از خودم بگم من یکسال با یکی تو رابطه رفتم 

خودم اعتراف کردم اونم قبول کرد اما چون میدونست دوستش دارم خیلی اذیتم میکرد 

مثلا عقده هاش و همینجوری الکی روی من خالی میکرد 

خنده ها و خوشحالیش واسه بقیه بود اما ناراحتیش واسه من 

اما چون من دوستش داشتم هیچی نمیگفتم و سعی میکردم بخاطر مشکلاتی که داره درکش کنم 

اما یکبار یک حرفی زد که خیلی دلم شکست و کلا کات کردم حالا بماند که چقدر بخاطرش اشک می ریختم و برام سخت بود 

خلاصه سه ماه بعدش اومد بهم گفت من غلط کردم احمق بودم تو فرشته بودی و فلان 

شاید باور نکنی اما سه سال 

یعنی سالی یکبار تو این طول سه سال به من اصرار می‌کرد که برگردم 

قطعا چون من همیشه باهاش خوش رفتار بودم فراموشی من واسه اون سخت تر بوده 

ما یکسال تو رابطه بودیم و شش ماه با کمک روانشناس افسردگیم  خوب شد

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

شیش ماه تا هشت ماه بنظرم زمان مناسبی باشه ک بتونی کامل فارغ بشی ازش،البته درصورتی ک وقتت رو درطول رو ...

من بیشتر می‌خوام بدونم ببینم اون چقدر زمان می‌بره منو فراموش کنه یجورایی بیشتر می‌خوام اون فراموش کنه تا خودم

بستگی به شخصیتت داره اگر آدما احساساتی هستی هیچوقت فراموش نمیکنی اما اگر آدم منطقی هستی ممکنه زودتر ...

من آدم احساسی هستم چهار ما دوست بودیم هفت بار دیدمش بیشتر دوست دارم بدونم اون کی منو یادش می‌ره و بهم بی احساس میشه

بچه ها ی جوری فراموش می‌کنید که حتی چهرش یادتون نمیاد..من ۴ سال با طرف دوست بودم

یعنی منم بعد یه مدت فراموش میکنم کامل به نظرت اون چقدر زمان می‌بره تا کامل فراموش کنه

از نظر من بستگی به رابطه داره کسی که تو رابطه جز عشق و دوست داشتن چیز بدی ندیده اما حالا بخاطر خانوا ...

الان کامل طرف برات کمرنگ شده یعنی دیگه برات مهم نباشه منم به نظرت بعد یک یا دو ماه کامل برام کمرنگ میشه والا ما باهم خیلی خوب بودیم جفتمون خوش رفتار بودیم با هم البته من به دلایلی ماه چهارم خیلی قهر میکردم که سریع میرفتم خودم آشتی یعنی اون پا پیش نمیزاشت خودم آشتی میکردم و بیشترم به خاطر لجبازی و خانواده اون بهم خورد و الان بیشتر برای من مهم هست ببینم اون چقدر طول می‌کشه تا من براش کامل کمرنگ بسم چون زنگم بهش زدم گفت بر نمیگرده و خواست دیگه بهش زنگ نزنم

من آدم احساسی هستم چهار ما دوست بودیم هفت بار دیدمش بیشتر دوست دارم بدونم اون کی منو یادش می‌ره و به ...

بستگی به شخصیتش داره گفتم 

اگر خودت مشغول کنی زود 

مثلا برو کلاس زبان مختلط یا کلاسای مختلط 

من آدم احساسی هستم چهار ما دوست بودیم هفت بار دیدمش بیشتر دوست دارم بدونم اون کی منو یادش می‌ره و به ...

ساده ای خواهر 

من اطراف زیاد دیدم آقا با یک خانم بیست و سه سال زندگی کرد بعد چهلمش ازدواج کرد 

واقعا فکر می‌کنی چقدر طول می‌کشه یک پسر که فقط چهار ماه تو رابطه بودید براش کمرنگ بشی ؟ 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

الان کامل طرف برات کمرنگ شده یعنی دیگه برات مهم نباشه منم به نظرت بعد یک یا دو ماه کامل برام کمرنگ م ...

معلومه که برام مهم نیست هیچ حسی بهش ندارم حتی فامیلشم فراموش کردم 

اصلا وقتی جدا شدم بعد سه ماه برگشت اصلا واسم مهم نبود گفتم اگر بمیری هم برام مهم نیستی 

چرا واست مهمه که کی فراموشت می‌کنه ؟ الان فقط باید به فکر خودت باشی 

بستگی به شخصیتش داره گفتم اگر خودت مشغول کنی زود مثلا برو کلاس زبان مختلط یا کلاسای مختلط

دانشجو هستم کلاس رانندگی هم نوشتم کلا تصمیم گرفتم از امروز اگر اراده داشته باشم دوباره سرپا شم 

ساده ای خواهر من اطراف زیاد دیدم آقا با یک خانم بیست و سه سال زندگی کرد بعد چهلمش ازدواج کرد واقعا ف ...

یعنی واقعا براش مهم نیست من تو این ماه ۶ کیلو کم کردم اصلا داغون شدم یعنی اون براش اصلا مهم نبود یا غمیگن و ناراحت نشده آصلا