2777
2789

چ حسی داشتین؟ همیشه یادتونه؟ بنظر من این چیزا خیلی مهمه برای عروس و همیشه تو ذهنش میمونه. برای من با اینکه وضعشون خوب بود ولی نیاوردن. شوهرم فقط برام ی تیکه طلا خرید و خودش تنها با چندتا خوراکی های مربوطه اومد خونمون

الان داشتم تو اینستا میدیدم عکسا و فیلمای یلدایی ک برای دخترا آوردن خیلی غصه خوردم یاد خودم افتادم، چقد ب عروسا احترام میذارن خوش ب حالشون

نیاورن مهم نبود برام کاش این رسما جمع بشه کلا چیه هزار مراسم وهدیه 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من یجور تنظیم کرد که بعد یلدا و بعد عید قربان اومدن خواستگاری و تا یلدا و عید قربان بعدی عروسی گرفتیم!! 

نه یلدا دیدم نه قربونی دیدم! 

بعد واسه جاریم دقیقا دوروز قبل عید قربان رفتن بله برون براش گوسفند و اینا بردن شب یلدا هم یلدایی بردن و بقیه ی مراسمات 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

واسه من پنجاه هزار تومن آوردن سال ۹۹ 

نمیدونم رسم نداشتن یا چی 🤔

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مادرشوهر من یجور تنظیم کرد که بعد یلدا و بعد عید قربان اومدن خواستگاری و تا یلدا و عید قربان بعدی عر ...

چ جاری خوش شانسی 😁

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ما راه دور بودیم نمیشد بیارن.بعداز عروسی که سال اول مادرعروس میاره مادرشوهرم گفت ماهم میاریم ولی بود و نبودش برام فرقی نمیکرد یه مراسم پر از تشریفات و زحمت و به درد نخوره به نظرم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
مادرشوهر من یجور تنظیم کرد که بعد یلدا و بعد عید قربان اومدن خواستگاری و تا یلدا و عید قربان بعدی عر ...

چقد با حساب کتاب اومده جلو 😁😐 واقعا چ فرقی بین عروس‌ها هست ک فرق میذارن