2777
2789
عنوان

دور بودن از خانواده

84 بازدید | 9 پست

خدایی دم اونایی که کیلومتر ها از مامان باباشون دورن گرم🥹😍

من تو یه شهرم باهاشون ولی همین فاصله و دور شدنه داره داغونم میکنه مخصوصا الان که زود تاریک میشه دلم خیلی میگیره😩

دوست داشتم نزدیک بودم میرفتم یه چایی باهاشون میخوردم یکم حرف میزدم 

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیلومترها دورم و خیلی راحتم

آره بستگی به خانواده و وابستگی اینا هم داره

من خیلی وابسته بودم بهشون🥺

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

هنوز خیلی زوده من بعد یکسال و نیم تازه دارم عادت میکنم.تقریبا هرروز سر میزنم

من از غرب ترین نقطه ی شهر اومدم شرق ترین نقطه

حالا همه چی جدیده و هیچ جاشو بلد نیستم بماند

با ماشین که یه مسافرته هر بار میرم با مترو هم داستان داره طولانیه بازم

من از غرب ترین نقطه ی شهر اومدم شرق ترین نقطهحالا همه چی جدیده و هیچ جاشو بلد نیستم بماندبا ماشین که ...

رفته رفته عادت میکنی سعی کن سرگرم بشی باشگاه بری و اگر شرایطشو داری‌د بچه بیار

رفته رفته عادت میکنی سعی کن سرگرم بشی باشگاه بری و اگر شرایطشو داری‌د بچه بیار

۳ روز در هفته صبحا میرم باشگاه

بچه هم نه اتفاقا دست تنها میمونم دور از مامانم با حاملگی و بچه