2777
2789

شرایط بهترشد براتون یا سخت تر شد؟ 

حال روحی تون چی؟

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂

خواهر من با دوتا بچه داره طلاق میگیره😔

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

معلومه که با بچه سخت میشه !

ولی ببخشید قضاوت نمیکنم  مگه اونایی که خودشون رو بزنن بی عاری ،،،

من دوستم بچه اش رو گذاشت پیش شوهرش ،،،

طلاق گرفت سالن زد ،،،،هرروز شهر می‌رفت برای آموزش ،،،تخر سر هم ازدواج کرد به یه پسر مجرد و عروسی گرفت و الآنم هر روز کنسرت و تفریحه 

ولی یکی مثل من که خیلی غصه خورم اصلا نمیتونم ،،،

به هیچ وجه نمیتونم بچه رو ول کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که با بچه سخت میشه !ولی ببخشید قضاوت نمیکنم مگه اونایی که خودشون رو بزنن بی عاری ،،،من دوستم ...

شما جدا شدین؟

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂
شما جدا شدین؟

نه دیگه جدا نشدم 

تو این ده سال هر دقیقه به جدایی فکر کردم 

نشد که نشد !! هرچی دو دوتا چهارتا کردم دیدم جدا بشم شرایطم بدتره

بچه رو چیکار کنم؟

ببرم بعد ده سال سربار پدرمادرم بشم ؟؟

یا اینکه بندازم زیر دست ناپدری یا نامادری ،،،،

اصل هرچی فکر میکنم خیلی سخته برام 

مخصوصا با خانواده ای که از طلاق مثل سگ میترسن

چرا مشکل شوهرش چیبود

۱۳ سال خیانت و بد اخلاقی

خواهر خودمم بی اعصاب

بچه ها قربانی شدن البته شوهرش خودش هم بچه طلاقه و پدرش خائن بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نه دیگه جدا نشدم تو این ده سال هر دقیقه به جدایی فکر کردم نشد که نشد !! هرچی دو دوتا چهارتا کردم دید ...

منم باردارم هربار با شوهرم دعوا میکنم میگم الان بچم ناراحت میشه شوهرم بیاد شکمم و‌بوس کنه بچه ناراحت نشه🥺

دختر ناز مامان💖🍼

معلومه که با بچه سخت میشه !ولی ببخشید قضاوت نمیکنم مگه اونایی که خودشون رو بزنن بی عاری ،،،من دوستم ...

اره خب معلومه که زن بچه پیشش نباشه راحت ازدواج دوباره میکنه و راحت از نو می‌سازه منتها بستگی به وجدان مادری داره 

البته ماهم از دل اون خانم خبرنداریم