2777
2789

مثلا اگه جایی زیاده روی کردین برا خرج کردن یا کم خرج کردین یا رفتارای اینجوری تجربه واقعی تونو بگین و حسی که الان در موردش دارین

سینگلم‌

ولی به نظرم هیچ وقت خرج اضافه‌ای وجود نداره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضیی از شیوه ای که انتخاب کردی؟

خب چون چیزی نیاز نداشتم بگم بگیره ورنه خدش عاشق اینه ک بش بگم برو خرید کن برام

ادم کم توقع و کم خرجیم تا یکماه عه گرسنگی بمیرم دهنم وا نمیشه

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

تازه ازدواج کردیم

ی سری چیزا ثابت شده

مثلا خرید هر ماه

و هزینه رسیدگی ب پوست و ناخنم

هزینه باشگاه و کلاسم

بیرون رفتنمون

سفر رفتنمون

اینا نظم داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سطح خرج کردن هر خانومی باید متناسب با درآمد خانواده باشه شاید برای یک خانوم در ماه پنج میلیون خرج کردن بنا به سطح درآمدش کم باشه برای یک خانوم دیگه بریز و بپاش و ولخرجی محسوب بشه 

نباید به همدیگه نگاه کنیم چشم و همچشمی بکنیم یا مقایسه کنیم 

اینو بر اساس تاپیکی که امروز خوندم که شوهرم فکر میکنه ولخرج هستم میگم 

نامزد بودیم واسه عروسیمون پول نداشت پدرشم ی ادم گشااااد که اصلا انگار ن انگار پسری داشته ک قرار بوده زن بگیره و باید واسش پول کنار میزاشته

خلاصه شوهذم میخاست ماشینشو بفروشه که عروسی و وسایلایی ک ب عهدشه بخره

خرریییییت کردم نفهمییی کردم نزاشتم گفتم ن تو نفروش من ماشین خودمو میفروشم !! 

ماشین خودمو فروختم 

دراخر فهمیدم ی ماشین دیگ هم داشته داده برا بابای گشادش خونه خریده درسته درجریانم کاغذ داره ک فلان قدر پول خونه مال خودشه 

ولی زد زیرش و پنخان کردن از ترس اینکه بندازمشون بیرون

احمقا الهی خیر نبینن الهی خیر نبینن تو خونه ای که پولش. حق زندگی ماس دارن زندگی میکنن بعد من خودم مشتاجری بکشم الهی تو اون خونه عذاب قبر ببینن یکی یکی

با توجه به درآمد همسرم نه ولخرج بودم نه کم خرج، اشتباهاتی داشتم اما در اون زمان نمیشد طور دیگه ای تصمیم گرفت

همیشه سعی کردم طوری باشه که نه همسرم اذیت شه نه خودم نادیده گرفته شم 

سطح زندگی هرکسی متفاوته، شاید دو تومن برای یک ماه  من کافی باشه ولی برای یکی دیگه خرج یک روزش باشه، نمیشه تو این مورد مقایسه کرد